Giriş Kayıt
Larry Payne

Larry Payne


Larry Payne, (1996) Dördümüze Bir Eş (1996), (1984) Birdy (1984), (2002) Çok Özel (2002), (2005) Dokuz Kadın (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Çeşitli 6.2 32,540

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Çeşitli 7.1 117,369

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Çeşitli 6.2 89,708

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Çeşitli 6.0 71,765

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Çeşitli 4.5 33,949

Marley ve Ben
2008 Komedi Çeşitli 7.1 123,536

Aman Tanrım
2007 Komedi Çeşitli 5.4 120,015

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Çeşitli 6.4 29,820

Garfield 2
2006 Komedi Çeşitli 5.0 29,051

Dokuz Kadın
2005 Dram Çeşitli 6.8 5,901
2005 Komedi Çeşitli 6.4 8,852
2004 Komedi Çeşitli 5.0 63,483

Celladın Laneti
2003 Korku Çeşitli 5.0 2,153

Çok Özel
2002 Komedi Çeşitli 4.7 8,703
2002 Korku Çeşitli    

Salton Denizi
2002 Suç Çeşitli 7.2 26,908
2001 Komedi Çeşitli 4.7 35,543

Dr. Dolittle
1998 Komedi Çeşitli 5.3 78,434

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Çeşitli 5.4 59,308

Dördümüze Bir Eş
1996 Komedi Çeşitli 6.0 25,791

Karga 2
1996 Aksiyon Çeşitli 4.5 16,414
1996 Macera Çeşitli 5.9 11,278
1985 Macera Çeşitli 7.0 35,516
1984 Dram Çeşitli 7.3 17,593
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017