Giriş Kayıt
Larry Payne

Larry Payne


Larry Payne, (1996) Dördümüze Bir Eş (1996), (1984) Birdy (1984), (2002) Çok Özel (2002), (2005) Dokuz Kadın (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Çeşitli 6.2 33,310

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Çeşitli 7.1 119,110

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Çeşitli 6.2 90,688

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Çeşitli 6.0 73,207

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Çeşitli 4.5 34,820

Marley ve Ben
2008 Komedi Çeşitli 7.1 125,910

Aman Tanrım
2007 Komedi Çeşitli 5.4 121,692

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Çeşitli 6.3 30,467

Garfield 2
2006 Komedi Çeşitli 5.0 29,051

Dokuz Kadın
2005 Dram Çeşitli 6.8 5,901
2005 Komedi Çeşitli 6.4 8,852
2004 Komedi Çeşitli 5.0 65,099

Celladın Laneti
2003 Korku Çeşitli 5.0 2,153

Çok Özel
2002 Komedi Çeşitli 4.8 8,901
2002 Korku Çeşitli    

Salton Denizi
2002 Suç Çeşitli 7.2 27,566
2001 Komedi Çeşitli 4.7 36,003

Dr. Dolittle
1998 Komedi Çeşitli 5.3 80,103

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Çeşitli 5.4 60,380

Dördümüze Bir Eş
1996 Komedi Çeşitli 6.0 26,207

Karga 2
1996 Aksiyon Çeşitli 4.5 16,414
1996 Macera Çeşitli 5.9 11,278
1985 Macera Çeşitli 7.0 36,252
1984 Dram Çeşitli 7.3 17,593
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017