Giriş Kayıt
Natasha Pavlovich

Natasha Pavlovich


Oyuncu

Popovi near Bijeljina, Bosnia and Hercegovina, Yugoslavia, Popovi near Bijeljina, Bosnia and Hercegovina, Yugoslavya doğumlu oyuncu. Epitaph (1987) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Popovi near Bijeljina, Bosnia and Hercegovina, Yugoslavia
Doğum Yeri: Popovi near Bijeljina, Bosnia and Hercegovina, Yugoslavya
Diğer Bir İsmi: Natasha Pavlova | Natasha Pavlovic
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aile Oyuncu 4.5 929
2001 Dram Oyuncu 7.5 502

Tutku Ağı
1998 Suç Oyuncu 7.4 125,774
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 13,779

Kanuna Karşı
1993 Aksiyon Oyuncu 5.4 171
1993 Komedi Oyuncu 3.7 3,873
1993 Komedi Oyuncu    
1990 Komedi Oyuncu 8.1 97

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Oyuncu 8.1 21,081
1989 Komedi Oyuncu 1.9 10,610
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017