Giriş Kayıt
Natasha Pavlovich

Natasha Pavlovich


Oyuncu

Popovi near Bijeljina, Bosnia and Hercegovina, Yugoslavia, Popovi near Bijeljina, Bosnia and Hercegovina, Yugoslavya doğumlu oyuncu. Epitaph (1987) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Popovi near Bijeljina, Bosnia and Hercegovina, Yugoslavia
Doğum Yeri: Popovi near Bijeljina, Bosnia and Hercegovina, Yugoslavya
Diğer Bir İsmi: Natasha Pavlova | Natasha Pavlovic
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aile Oyuncu 4.5 929
2001 Dram Oyuncu 7.5 502

Tutku Ağı
1998 Suç Oyuncu 7.4 126,102
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 13,819

Kanuna Karşı
1993 Aksiyon Oyuncu 5.4 171
1993 Komedi Oyuncu 3.7 3,873
1993 Komedi Oyuncu    
1990 Komedi Oyuncu 8.1 97

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Oyuncu 8.1 21,145
1989 Komedi Oyuncu 1.9 10,845
Film Altyazıları
Gold (5,719) Get Out (2,988) Logan (2,520) Rings (2,279) The Age of Shadows (1,886) La La Land (1,761) Split (1,601) Sand Castle (1,470) Zashchitniki (1,405) The Great Wall (1,248)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,560) Fargo (3,654) The Last Kingdom (2,315) The Expanse (2,039) Doctor Who (1,965) Into the Badlands (1,692) Game of Thrones (1,590) Vikings (1,582) Better Call Saul (1,527) Supernatural (1,424)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017