Giriş Kayıt
Charles Paviot

Charles Paviot (58)


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Charles Paviot, 25 Aralık 1958 Paris, Fransa doğumlu yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi. Paris'te İki Gün (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Aralık 1958
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 5.7 258
2013 55 Kısa Metraj Yapımcı 8.2 6
2011 53 Kısa Metraj Yapımcı 7.4 37
2010 52 Dram 5.7 117

Paris'te İki Gün
2007 49 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.8 27,066

Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği
1988 30 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 29,052
1985 27 Suç Yönetmen Asistanı 6.4 330
1984 26 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 1,482

Mağlup Edilmeyen
1983 25 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 1,676
1982 24 Suç Yönetmen Asistanı 6.4 213
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017