Giriş Kayıt
Albert Paulsen

Albert Paulsen (78)


Oyuncu

Albert Paulson, 13 Aralık 1925 Guayaquil, Ecuador doğumlu oyuncu. The Laughing Policeman (1973), (1962) Casuslara Karşı (1962), (1981) Şahit (1981), (1962) All Fall Down (1962) gibi yapımlarla biliniyor.25 Nisan 2004 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Albert Paulson
Doğum Tarihi: 13 Aralık 1925
Ölüm Tarihi: 25 Nisan 2004
Doğum Yeri: Guayaquil, Ecuador
Diğer Bir İsmi: Albert Paulson
Burcu: Yay
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şahit
1981 56 Gerilim Oyuncu 6.1 3,095
1980 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.5 2,233
1976 Dram Oyuncu 7.3 3,802
1974 49 Dram Oyuncu    
1973 48 Suç Oyuncu 6.3 1,680
1968 Suç Oyuncu 7.4 4,459

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Oyuncu 8.0 6,031
1966 Aksiyon Oyuncu 7.6 986
1963 Macera Oyuncu 7.9 103
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,589
1962 37 Dram Oyuncu 6.9 1,406

Casuslara Karşı
1962 37 Gizem Oyuncu 8.0 64,158
1962 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,784
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017