Giriş Kayıt
Albert Paulsen

Albert Paulsen (78)


Oyuncu

Albert Paulson, 13 Aralık 1925 Guayaquil, Ecuador doğumlu oyuncu. The Laughing Policeman (1973), (1962) Casuslara Karşı (1962), (1981) Şahit (1981), (1962) All Fall Down (1962) gibi yapımlarla biliniyor.25 Nisan 2004 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Albert Paulson
Doğum Tarihi: 13 Aralık 1925
Ölüm Tarihi: 25 Nisan 2004
Doğum Yeri: Guayaquil, Ecuador
Diğer Bir İsmi: Albert Paulson
Burcu: Yay
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şahit
1981 56 Gerilim Oyuncu 6.1 3,095
1980 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.5 2,233
1976 Dram Oyuncu 7.3 3,637
1974 49 Dram Oyuncu    
1973 48 Suç Oyuncu 6.3 1,680
1968 Suç Oyuncu 7.4 4,193
1968 Aksiyon Oyuncu    
1967 Aksiyon Oyuncu    

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Oyuncu 8.0 5,686
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,441
1963 Macera Oyuncu 7.9 103
1962 37 Dram Oyuncu 6.9 1,292

Casuslara Karşı
1962 37 Gizem Oyuncu 8.0 62,509
Film Altyazıları
Allied (9,322) Doctor Strange (9,309) Moana (7,839) Assassin's Creed (5,288) Lion (4,708) Arrival (3,638) Hacksaw Ridge (2,811) Nocturnal Animals (2,513) Fences (2,412) Forushande (1,791)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,726) Supernatural (7,490) The Expanse (4,626) Vikings (4,121) The Big Bang Theory (3,719) Suits (3,311) Legion (3,303) The Blacklist (3,202) Arrow (3,034) Sherlock (2,693)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017