Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Albert Paulsen

Albert Paulsen (78)


Oyuncu

Albert Paulson, 13 Aralık 1925 Guayaquil, Ecuador doğumlu oyuncu. The Laughing Policeman (1973), (1962) Casuslara Karşı (1962), (1981) Şahit (1981), (1962) All Fall Down (1962) gibi yapımlarla biliniyor.25 Nisan 2004 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Albert Paulson
Doğum Tarihi: 13 Aralık 1925
Ölüm Tarihi: 25 Nisan 2004
Doğum Yeri: Guayaquil, Ecuador
Diğer Bir İsmi: Albert Paulson
Burcu: Yay
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şahit
1981 56 Gerilim Oyuncu 6.1 3,095
1980 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.5 2,233
1976 Dram Oyuncu 7.3 3,590
1974 49 Dram Oyuncu    
1973 48 Suç Oyuncu 6.3 1,680
1968 Suç Oyuncu 7.4 4,145
1968 Aksiyon Oyuncu    
1967 Aksiyon Oyuncu    

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Oyuncu 8.0 5,620
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,416
1963 Macera Oyuncu 7.9 103
1962 37 Dram Oyuncu 6.9 1,292

Casuslara Karşı
1962 37 Gizem Oyuncu 8.0 62,279
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017