Giriş Kayıt
Stanley Paul

Stanley Paul


Sesler

Stanley Paul, sesler. Happy Days (1974), (1984) Polis Akademisi (1984), (1985) Summer Rental (1985), (1988) Manyak 2 (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stanley M. Paul | Stan Paul
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Gerilim Sesler 4.9 457

Manyak 2
1988 Aksiyon Sesler 6.5 9,903
1985 Macera Sesler 6.2 10,692

Polis Akademisi
1984 Komedi Sesler 6.7 91,955
1984 Aksiyon Sesler 5.6 1,835
1982 Komedi Sesler 3.9 327

Shogun 1
1980 Macera Sesler    
1974 Komedi Sesler 7.5 12,118
Film Altyazıları
Gold (5,922) Get Out (3,105) Logan (2,611) Rings (2,349) The Age of Shadows (1,962) La La Land (1,800) Split (1,661) Sand Castle (1,500) Zashchitniki (1,493) The Great Wall (1,292)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,682) Fargo (3,734) The Last Kingdom (2,428) Into the Badlands (2,124) The Expanse (2,117) Doctor Who (2,007) Game of Thrones (1,686) Vikings (1,679) Better Call Saul (1,576) Supernatural (1,493)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017