Giriş Kayıt
Stanley Paul

Stanley Paul


Sesler

Stanley Paul, sesler. Happy Days (1974), (1984) Polis Akademisi (1984), (1988) Manyak 2 (1988), (1985) Summer Rental (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stanley M. Paul | Stan Paul
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Gerilim Sesler 4.9 457

Manyak 2
1988 Aksiyon Sesler 6.5 10,389
1985 Macera Sesler 6.2 10,794

Polis Akademisi
1984 Komedi Sesler 6.7 92,390
1984 Aksiyon Sesler 5.6 1,835
1982 Komedi Sesler 3.9 370

Shogun 1
1980 Macera Sesler    
1974 Komedi Sesler 7.5 12,276
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017