Giriş Kayıt
Stanley Paul

Stanley Paul


Sesler

Stanley Paul, sesler. Happy Days (1974), (1984) Polis Akademisi (1984), (1980) Shogun 1 (1980), (1985) Summer Rental (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stanley M. Paul | Stan Paul
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Gerilim Sesler 4.9 457

Manyak 2
1988 Aksiyon Sesler 6.5 10,389
1985 Macera Sesler 6.2 11,014

Polis Akademisi
1984 Komedi Sesler 6.7 94,344
1984 Aksiyon Sesler 5.6 1,835
1982 Komedi Sesler 3.9 370

Shogun 1
1980 Macera Sesler 8.1 9,631
1974 Komedi Sesler 7.5 12,547
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,408) The Defenders (5,376) Rick and Morty (3,466) The Strain (2,198) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,037) Breaking Bad (918) Vikings (806)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017