Giriş Kayıt
Stanley Paul

Stanley Paul


Sesler

Stanley Paul, sesler. Happy Days (1974), (1984) Polis Akademisi (1984), (1980) Shogun 1 (1980), (1985) Summer Rental (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stanley M. Paul | Stan Paul
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Korku Sesler 5.7 496
1989 Gerilim Sesler 4.9 457

Manyak 2
1988 Aksiyon Sesler 6.5 10,389
1985 Macera Sesler 6.2 11,141

Polis Akademisi
1984 Komedi Sesler 6.7 95,976
1984 Aksiyon Sesler 5.6 1,972
1982 Komedi Sesler 3.9 370

Shogun 1
1980 Macera Sesler 8.1 9,631
1974 Komedi Sesler 7.5 12,797
Dizi Altyazıları
Vikings (6,427) Shameless (3,997) Game of Thrones (3,142) Mr. Robot (2,984) Supernatural (2,756) The Big Bang Theory (2,227) Arrow (2,206) Outlander (1,967) Gotham (1,799) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,772)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017