Giriş Kayıt
Byron Paul

Byron Paul (84)


Yönetmen, Oyuncu

Byron S. Paul, 20 Nisan 1920 doğumlu yönetmen, oyuncu. "The New Dick Van Dyke Show" (1971) yapımıyla biliniyor.24 Eylül 2004 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Byron S. Paul
Doğum Tarihi: 20 Nisan 1920
Ölüm Tarihi: 24 Eylül 2004
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 59 Komedi 7.2 1,865
1977 57 Komedi Oyuncu 6.6 7,310

Çekirgenin Günü
1975 55 Dram Oyuncu 7.2 4,053
1966 46 Macera Yönetmen 6.0 949
1957 Western Yönetmen 8.5 1,636
1954 Aksiyon Yönetmen 8.6 1,130
Film Altyazıları
Live by Night (11,472) Resident Evil: The Final Chapter (9,397) Rogue One (5,236) Hidden Figures (4,970) Patriots Day (4,654) Assassin's Creed (4,079) Why Him? (3,733) Split (3,711) Allied (3,568) Paterson (3,496)
Dizi Altyazıları
Legion (4,809) The 100 (4,362) Black Sails (4,020) Arrow (3,433) The Expanse (3,270) The Originals (2,881) Into the Badlands (2,753) Colony (2,687) The Flash (2,490) Vikings (2,352)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017