Giriş Kayıt
Byron Paul

Byron Paul (84)


Yönetmen, Oyuncu

Byron S. Paul, 20 Nisan 1920 doğumlu yönetmen, oyuncu. "The New Dick Van Dyke Show" (1971) yapımıyla biliniyor.24 Eylül 2004 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Byron S. Paul
Doğum Tarihi: 20 Nisan 1920
Ölüm Tarihi: 24 Eylül 2004
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 59 Komedi 7.2 1,865
1977 57 Komedi Oyuncu 6.6 7,310

Çekirgenin Günü
1975 55 Dram Oyuncu 7.2 4,053
1966 46 Macera Yönetmen 6.0 949
1957 Western Yönetmen 8.5 1,845
1954 Aksiyon Yönetmen 8.6 1,302
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018