Giriş Kayıt
Paul Pattison

Paul Pattison


Makyaj

Paul Pattison, makyaj. Cehennem Melekleri 3 (2014), Lion (2016), Suikast (2016), Tomorrow, When the War Began (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Paul Patterson
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Makyaj 8.4 211
2016 Dram Makyaj 8.1 72,297

Suikast
2016 Aksiyon Makyaj 5.6 44,662

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Makyaj 8.1 619,937

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Makyaj 7.2 293,762
2015 Aksiyon Makyaj 5.6 39,426
2014 Macera Makyaj 8.1 45,610

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Makyaj 6.1 135,538
2014 Korku Makyaj 6.8 38,320

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon Makyaj 4.5 2,451

Çılgın Joe
2013 Aksiyon Makyaj 6.2 54,476
2013 Aksiyon Makyaj 6.2 94,590

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Makyaj 6.6 255,310

Hemingway Ve Gellhorn
2012 Biyografi Makyaj 6.3 6,532
2011 Aksiyon Makyaj 6.5 109,049
2010 Komedi Makyaj 4.1 3,966
2010 Aksiyon Makyaj 6.2 27,447

Umut Şehri
2009 Dram Makyaj 6.2 680
2009 Aksiyon Makyaj 6.1 60,827
2008 Korku Makyaj 5.4 3,840

Kan ve Çikolata
2007 Dram Makyaj 5.5 15,615

Sessiz Tepe
2006 Korku Makyaj 6.6 180,705

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 Dram Makyaj    

Mağara
2005 Aksiyon Makyaj 5.1 29,486

Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde
2004 Macera Makyaj 4.6 23,213
2004 Aksiyon Makyaj    

Kardeşlerin Aşkı
2004 Komedi Makyaj 6.5 946
2003 Aksiyon Makyaj 3.4 181

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Makyaj 6.5 23,132
2002 Macera Makyaj 4.9 74,739
2000 Suç Makyaj 5.1 1,287

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Makyaj 6.1 253,008
1999 Macera Makyaj    
1999 Macera Makyaj 8.3 27,806
1998 Dram Makyaj 6.9 514
1998 Macera Makyaj 6.5 3,049

Fırtına Adam
1997 Aksiyon Makyaj 6.2 20,148
1996 Dram Makyaj 6.5 216

Cesur Yürek
1995 Biyografi Makyaj 8.4 778,324

Elveda Cennet
1994 Aksiyon Makyaj 6.4 3,871
1993 Korku Makyaj 4.9 1,391
1993 Dram Makyaj 5.9 704
1993 Gerilim Makyaj 5.4 259
1992 Komedi Makyaj 6.3 1,394
1989 Aksiyon Makyaj 6.3 2,171
1988 Macera Makyaj 6.5 1,828
1987 Savaş Makyaj 7.0 1,172
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,622) Rogue One (5,517) Split (4,131) Assassin's Creed (3,011) Hidden Figures (2,555) Paterson (2,415) Brimstone (2,393) The Institute (1,593) Patriots Day (1,552) The Great Wall (1,385)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,352) Legion (7,798) Arrow (4,595) Legends of Tomorrow (2,377) Into the Badlands (2,149) The Expanse (2,135) Vikings (1,957) The Blacklist (1,884) Black Sails (1,727) 24: Legacy (1,664)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017