Giriş Kayıt
Paul Pattison

Paul Pattison


Makyaj

Paul Pattison, makyaj. Cehennem Melekleri 3 (2014), Lion (2016), Suikast (2016), Tomorrow, When the War Began (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Paul Patterson
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Makyaj 8.0 41,531
2016 Gerilim Makyaj    

Suikast
2016 Aksiyon Makyaj 5.6 42,498

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Makyaj 8.1 611,377

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Makyaj 7.2 291,777
2015 Aksiyon Makyaj 5.6 39,116
2014 Macera Makyaj 8.1 44,996

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Makyaj 6.1 134,493
2014 Korku Makyaj 6.8 37,812

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon Makyaj 4.5 2,413

Çılgın Joe
2013 Aksiyon Makyaj 6.2 54,184
2013 Aksiyon Makyaj 6.2 94,057

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Makyaj 6.6 254,122

Hemingway Ve Gellhorn
2012 Biyografi Makyaj 6.3 6,532
2011 Aksiyon Makyaj 6.5 108,654
2010 Komedi Makyaj 4.1 3,966
2010 Aksiyon Makyaj 6.2 27,375

Umut Şehri
2009 Dram Makyaj 6.2 680
2009 Aksiyon Makyaj 6.1 60,594
2008 Korku Makyaj 5.4 3,840

Kan ve Çikolata
2007 Dram Makyaj 5.5 15,615

Sessiz Tepe
2006 Korku Makyaj 6.6 179,374

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 Dram Makyaj    

Mağara
2005 Aksiyon Makyaj 5.1 29,371

Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde
2004 Macera Makyaj 4.6 23,041
2004 Aksiyon Makyaj    

Kardeşlerin Aşkı
2004 Komedi Makyaj 6.5 946
2003 Aksiyon Makyaj 3.4 180

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Makyaj 6.5 23,114
2002 Macera Makyaj 4.9 74,282
2000 Suç Makyaj 5.1 1,287

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Makyaj 6.1 251,530
1999 Macera Makyaj    
1999 Macera Makyaj 8.3 27,679
1998 Dram Makyaj 6.9 514
1998 Macera Makyaj 6.5 3,049

Fırtına Adam
1997 Aksiyon Makyaj 6.2 20,148
1996 Dram Makyaj 6.5 216

Cesur Yürek
1995 Biyografi Makyaj 8.4 772,206

Elveda Cennet
1994 Aksiyon Makyaj 6.4 3,871
1993 Korku Makyaj 4.9 1,391
1993 Dram Makyaj 5.9 704
1993 Gerilim Makyaj 5.4 259
1992 Komedi Makyaj 6.3 1,394
1989 Aksiyon Makyaj 6.3 2,171
1988 Macera Makyaj 6.5 1,828
1987 Savaş Makyaj 7.0 1,172
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,451) Assassin's Creed (8,337) Doctor Strange (4,582) Allied (3,991) Moana (2,727) Forushande (2,489) Arrival (2,380) Split (2,356) Lion (1,987) Hacksaw Ridge (1,631)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,160) The Flash (4,467) Vikings (3,704) Supernatural (3,028) Blindspot (2,520) Suits (2,306) Sherlock (2,189) The Big Bang Theory (1,796) The Expanse (1,616) The Vampire Diaries (1,508)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017