Giriş Kayıt
Iain Pattison

Iain Pattison


Sesler

Iain Pattison, sesler. Yıldız Geçidi SG-1 (1997), The Outer Limits (1995), Hastanedeki Sır (2004), "Stargate SG-1" Children of the Gods (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Iain Patterson | Iain Patteson | Ian Pattison
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Sesler    

Toz Ol
2016 Aksiyon Sesler 5.7 13,751
2016 Komedi Sesler 5.7 49
2016 Aksiyon Sesler 6.2 140
2016 Komedi Sesler    
2016 Komedi Sesler 4.6 133
2015 Aksiyon Sesler 6.1 1,861
2015 Macera Sesler 6.2 48
2014 Animasyon Sesler 7.2 114
2014 Western Sesler    
2013 Aksiyon Sesler 3.6 908
2013 Dram Sesler    
2013 Korku Sesler    
2013 Belgesel Sesler 7.0 25

Borsaya Saldırı
2013 Aksiyon Sesler 6.1 17,773

Lanetli Ev 2
2013 Dram Sesler 5.3 13,366
2013 Dram Sesler    

Kara Delik
2013 Dram Sesler 4.2 483

İyi Geceler Adalet 3
2013 Western Sesler    
2013 Aile Sesler    
2012 Belgesel Sesler 8.5 17
2012 Suç Sesler    
2012 Aksiyon Sesler 7.7 50,533

Soğuk İntikam
2012 Western Sesler 4.8 1,600

Uyarısız Şiddet: ATM
2012 Korku Sesler 4.7 20,026
2012 Western Sesler 6.0 145
2011 Aksiyon Sesler    
2011 Dram Sesler 5.3 134
2011 Gerilim Sesler    

Özgürlük Savaşçısı 2
2011 Aksiyon Sesler 3.1 3,678
2011 Sesler    
2011 Aksiyon Sesler    
2011 Suç Sesler 7.0 1,638

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Sesler 5.2 49,159
2011 Macera Sesler    

Özel Kuvvet
2011 Aksiyon Sesler 4.8 4,880
2011 Aksiyon Sesler 5.0 2,067
2011 Dram Sesler    
2011 Dram Sesler 7.6 141
2010 Aksiyon Sesler 6.0 88

Gerçek Adalet
2010 Aksiyon Sesler 4.8 1,682

Kaybedilen Gelecek
2010 Macera Sesler    
2010 Komedi Sesler 6.3 315

Cehennemi Yaşamak
2010 Aksiyon Sesler 4.6 3,113

Ölüm Avı
2010 Aksiyon Sesler 5.2 5,254
2010 Belgesel Sesler 6.0 46

Doğruluk mu Cesaret mi?
2010 Dram Sesler 6.0 3,615
2010 Romantik Sesler    

İşkence
2010 Korku Sesler 5.5 5,908
2010 Aksiyon Sesler    
2010 Aile Sesler    

Yabancı
2010 Aksiyon Sesler 6.8 8
2010 Aksiyon Sesler 3.6 1,429
2010 Dram Sesler 5.0 2,021

Tucker ve Dale İblise Karşı
2010 Komedi Sesler 7.6 141,042

Tehlikeli Adam
2009 Aksiyon Sesler    
2009 Korku Sesler 5.3 11,848
2009 Dram Sesler 7.4 7
2009 Aksiyon Sesler 6.4 492

4. Tür
2009 Gizem Sesler 5.9 66,395
2009 Aksiyon Sesler 5.8 6,022

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Sesler 7.7 41,591

Lanetli Ev
2009 Dram Sesler 5.9 53,392

Uzay İhlali
2009 Komedi Sesler 5.7 3,238
2009 Macera Sesler    
2009 Komedi Sesler 4.9 1,354

50 Ölü Adam
2008 Dram Sesler 6.9 9,714

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Sesler 7.6 19,130
2008 Komedi Sesler 5.8 568

Dürtü
2008 Gizem Sesler 4.9 1,340

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Aksiyon Sesler 7.4 17,325

Hayalet Sevgili
2008 Komedi Sesler 5.2 22,057
2008 Aksiyon Sesler 4.2 1,385
2008 Dram Sesler 6.6 1,330

Cadılar Bayramı Katliamı
2007 Komedi Sesler 6.8 68,094
2007 Macera Sesler    
2007 Korku Sesler 5.4 2,735
2007 Macera Sesler 3.1 654
2007 Aksiyon Sesler    

Ölüm Fısıltısı
2007 Suç Sesler 5.8 7,819

Akılalmaz Cinayet
2007 Dram Sesler    

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Sesler 5.7 11,410
2007 Dram Sesler    

Kara Kedi
2007 Korku Sesler    

Dondurma
2007 Korku Sesler    

Washington'cılar
2007 Korku Sesler    
2007 Komedi Sesler 7.2 333
2007 Suç Sesler    

Vahşi Bellek
2006 Dram Sesler 5.3 1,484

Kurt Böceğinin Sonu
2006 Korku Sesler 6.4 1,567

Kürkler
2006 Korku Sesler    
2006 Aksiyon Sesler 5.2 262
2006 Komedi Sesler 7.1 6,329

Bir Papaz Sevdim
2006 Dram Sesler    

Kadın Olmak Suç Mu?
2006 Dram Sesler    

Kariyer Savaşı
2006 Dram Sesler    

Yaratıklar
2006 Komedi Sesler 6.5 65,605
2006 Dram Sesler 4.2 1,793
2006 Macera Sesler    

Sarı Saçlı Çocuk
2006 Korku Sesler 6.5 2,136

Beni de Al
2006 Korku Sesler    

Hasta Kız
2006 Korku Sesler    

Aile
2006 Korku Sesler    

Yaşam Hakkı
2006 Korku Sesler    

Lanetli Şey
2006 Korku Sesler    

Merdivenlerdeki Valeire
2006 Korku Sesler    

Sesler
2006 Korku Sesler    

V Kelimesi
2006 Korku Sesler    
2005 Komedi Sesler    
2005 Aksiyon Sesler 2.9 31,145

Çılgın Haftasonu
2005 Komedi Sesler 5.3 7,017

Son Pişmanlık
2005 Dram Sesler 5.4 243
2005 Suç Sesler 5.0 1,677

Lazarus Çocuğu
2005 Dram Sesler 5.0 847
2005 Suç Sesler    

Korkunun Ustaları
2005 Korku Sesler 7.6 9,921

Çikolata
2005 Korku Sesler    

Ölünün Dansı
2005 Korku Sesler    

Geyik Kadın
2005 Korku Sesler    

Cadı Evindeki Rüyalar
2005 Korku Sesler 6.5 3,190

Eve Dönüş
2005 Korku Sesler    

Dağ Yolu ve Dışında Gerçekleşen Olay
2005 Korku Sesler 6.6 3,546

Jenifer
2005 Korku Sesler    

Öldüren Buluş
2004 Dram Sesler 5.3 1,387

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Sesler    

Aşk Artık Burada Oturmuyor
2004 Dram Sesler 6.4 8,302
2004 Animasyon Sesler    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Sesler 8.1 52,390

4400
2004 Bilim-Kurgu Sesler 7.4 38,174
2004 Korku Sesler    

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Sesler 6.7 2,313
2004 Macera Sesler 3.5 830

Hastanedeki Sır
2004 Dram Sesler 6.8 6,023
2004 Bilim-Kurgu Sesler    
2003 Komedi Sesler    
2003 Komedi Sesler 8.1 36,189
2003 Aile Sesler    
2003 Korku Sesler 3.6 585

Karlar Kraliçesi
2002 Aile Sesler    
2002 Gerilim Sesler 6.0 177
2002 Dram Sesler    

"Ölü Bölge"
2002 Dram Sesler 7.5 7,547
2002 Gerilim Sesler 4.0 199
2002 Aksiyon Sesler    
2002 Dram Sesler 4.7 638
2001 Aksiyon Sesler 7.0 5,689
2001 Dram Sesler 6.5 1,908
2001 Komedi Sesler    
2001 Fantastik Sesler    
1999 Aile Sesler 6.3 787

Çikolatadan Daha Tatlı
1999 Komedi Sesler 6.2 6,926

İki Kırık Kalp
1999 Romantik Sesler    
1999 Aksiyon Sesler    
1999 Aksiyon Sesler    
1999 Korku Sesler    
1998 Dram Sesler    
1998 Aksiyon Sesler    

Son Gece
1998 Komedi Sesler 7.3 8,247

Armağan Listesi
1997 Komedi Sesler 6.7 843
1997 Aksiyon Sesler 4.5 930
1997 Dram Sesler    

Özgür Willy 3
1997 Aile Sesler 4.6 7,270

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Sesler 8.4 70,491
1997 Aksiyon Sesler 8.3 2,356
1997 Gizem Sesler 8.1 2,878
1997 Dram Sesler 6.0 1,638

Erdem Savaşçıları
1997 Aksiyon Sesler 4.6 2,322
1996 Komedi Sesler 7.5 2,293
1995 Dram Sesler 7.8 9,386
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017