Giriş Kayıt
Lorna Patterson

Lorna Patterson (61)


Oyuncu

Lorna Patterson, 01 Temmuz 1956 Whittier, California, ABD doğumlu oyuncu. Uçak (1980) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Temmuz 1956
Doğum Yeri: Whittier, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 37 Komedi Oyuncu    

Uçak 2
1982 26 Komedi Oyuncu 6.1 40,758
1981 Komedi Oyuncu 6.1 158
1981 Komedi Oyuncu    

Uçak
1980 24 Komedi Oyuncu 7.8 174,339
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017