Giriş Kayıt
Lorna Patterson

Lorna Patterson (61)


Oyuncu

Lorna Patterson, 01 Temmuz 1956 Whittier, California, ABD doğumlu oyuncu. Uçak (1980) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Temmuz 1956
Doğum Yeri: Whittier, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu 6.8 7,608
1993 37 Komedi Oyuncu    

Uçak 2
1982 26 Komedi Oyuncu 6.1 42,338
1981 Komedi Oyuncu 6.1 158
1981 Komedi Oyuncu    

Uçak
1980 24 Komedi Oyuncu 7.8 180,550
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018