Giriş Kayıt
Greg Patterson

Greg Patterson


Kameraman, Görsel Efekt, Görüntü Yönetmeni, Müzisyen

Gregory David Patterson, kameraman, görsel efekt, görüntü yönetmeni, müzisyen. (1991) Korku Burnu (1991), (1995) Ölümcül Dövüş (1995), (1985) Koza (1985), (1994) Uzman (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gregory David Patterson
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman 8.3 234,663

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Kameraman 5.2 78,302

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Kameraman 7.9 491,785

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kameraman 8.4 1,262,836

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Kameraman 5.8 214,487
2008 Aksiyon Kameraman 6.4 377,971

Sokağın Kralları
2008 Aksiyon Kameraman 6.8 98,808

İstila
2007 Bilim-Kurgu Kameraman 5.9 67,989

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Kameraman 6.2 131,026

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Kameraman 5.6 86,936
2004 Aksiyon Kameraman 6.0 213,056

Zafer Yolu
2003 Dram Kameraman 7.3 60,190

Üçkağıtçılar
2003 Komedi Kameraman 7.3 112,434

Kurşun Geçirmez
2003 Aksiyon Kameraman 5.5 44,094

Papi'nin Peşinde
2003 Komedi Kameraman 4.8 3,596

Eski Dostlar
2003 Komedi Kameraman 7.2 194,550

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Kameraman 5.2 11,907

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 46,823

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Kameraman 6.0 59,154

Mike Gibi
2002 Komedi Kameraman 5.1 15,975

Majestic
2001 Dram Görsel Efekt 6.9 46,980

Kanıt Peşinde
2000 Suç Görsel Efekt 7.7 69,868
2000 Gerilim Görüntü Yönetmeni
Kameraman
3.2 326

Gerçeğin Peşinde
1999 Dram Kameraman 5.1 17,823

İlk Bakışta
1999 Dram Kameraman    

Kutsal Adam
1998 Komedi Kameraman 4.9 16,633

Truman Şov
1998 Dram Kameraman 8.1 747,848

Büyük Umutlar
1998 Dram Kameraman 6.8 45,447
1997 Aksiyon Kameraman 7.2 6,318
1996 Dram Kameraman    
1995 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
4.4 165

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Kameraman 4.1 10,269

Ölümcül Dövüş
1995 Aksiyon Kameraman 5.8 87,470
1995 Suç Kameraman 6.8 16,508

Uzman
1994 Aksiyon Kameraman 5.5 54,224

Çin Mehtabı
1994 Romantik Kameraman 6.2 4,269
1993 Komedi Kameraman    

Kuşatma Altında
1992 Kameraman 6.5 65,814

Son Mohikan
1992 Aksiyon Kameraman 7.8 123,965
1992 Suç Kameraman 5.8 1,298

Korku Burnu
1991 Suç Kameraman 7.3 139,362

Uçarı Gül
1991 Dram Kameraman 6.7 3,939
1990 Dram Kameraman 6.0 5,698
1989 Aksiyon Kameraman 5.3 889
1988 Dram Kameraman 5.8 3,112

Koza
1985 Komedi Kameraman 6.7 48,339

Aşk Gemisi
1977 Komedi Müzik 6.1 6,503

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Müzik 6.5 7,560
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017