Giriş Kayıt
Greg Patterson

Greg Patterson


Kameraman, Görsel Efekt, Müzisyen, Görüntü Yönetmeni

Gregory David Patterson, kameraman, görsel efekt, müzisyen, görüntü yönetmeni. (1991) Korku Burnu (1991), (1995) Ölümcül Dövüş (1995), (1985) Koza (1985), (1994) Uzman (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gregory David Patterson
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman    
2017 Aksiyon Kameraman    

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Kameraman 7.9 465,618

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kameraman 8.5 1,209,968

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Kameraman 5.8 208,944
2008 Aksiyon Kameraman 6.4 362,615

Sokağın Kralları
2008 Aksiyon Kameraman 6.8 97,005

İstila
2007 Bilim-Kurgu Kameraman 5.9 66,731

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Kameraman 6.2 126,381

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Kameraman 5.6 84,557
2004 Aksiyon Kameraman 6.0 205,207

Zafer Yolu
2003 Dram Kameraman 7.3 59,060

Üçkağıtçılar
2003 Komedi Kameraman 7.3 109,241

Kurşun Geçirmez
2003 Aksiyon Kameraman 5.5 43,179

Papi'nin Peşinde
2003 Komedi Kameraman 4.8 3,446

Eski Dostlar
2003 Komedi Kameraman 7.2 190,740

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Kameraman 5.2 11,584

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 45,529

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Kameraman 6.0 57,757

Mike Gibi
2002 Komedi Kameraman 5.1 15,716

Majestic
2001 Dram Görsel Efekt 6.9 46,153

Kanıt Peşinde
2000 Suç Görsel Efekt 7.7 68,560
2000 Gerilim Görüntü Yönetmeni
Kameraman
3.2 326

Gerçeğin Peşinde
1999 Dram Kameraman 5.1 17,300

İlk Bakışta
1999 Dram Kameraman    

Kutsal Adam
1998 Komedi Kameraman 4.9 16,633

Truman Şov
1998 Dram Kameraman 8.1 711,487

Büyük Umutlar
1998 Dram Kameraman 6.8 44,281
1997 Aksiyon Kameraman 7.2 6,318
1996 Dram Kameraman    

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Kameraman 4.1 10,269

Ölümcül Dövüş
1995 Aksiyon Kameraman 5.8 84,690
1995 Suç Kameraman 6.8 15,895

Uzman
1994 Aksiyon Kameraman 5.5 52,296

Çin Mehtabı
1994 Romantik Kameraman 6.2 4,269
1993 Komedi Kameraman    

Kuşatma Altında
1992 Kameraman 6.4 63,571

Son Mohikan
1992 Aksiyon Kameraman 7.8 118,765
1992 Suç Kameraman 5.8 1,298

Korku Burnu
1991 Suç Kameraman 7.3 133,898

Uçarı Gül
1991 Dram Kameraman 6.7 3,939
1990 Dram Kameraman 6.0 5,698
1989 Aksiyon Kameraman 5.3 889
1988 Dram Kameraman 5.8 3,020

Koza
1985 Komedi Kameraman 6.7 46,641

Aşk Gemisi
1977 Komedi Müzik 6.1 6,023

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Müzik 6.5 7,036
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017