Giriş Kayıt
Geoffrey Patterson

Geoffrey Patterson


Sesler

Geoffrey Patterson, sesler. True Detective (2014), Snowfall (2017), The Unnamable II: The Statement of Randolph Carter (1992), Deadwood (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Geoffrey L. Patterson | Geoffrey Lucius Patterson 
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Sesler 7.7 4,148

Sniper: Duvar
2017 Dram Sesler 6.2 17,543

Batı Dünyası
2016 Dram Sesler 8.9 294,818
2015 Komedi Sesler 7.7 11,324
2015 Dram Sesler 7.8 58,031

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Sesler 5.8 59,138
2014 Dram Sesler 8.4 27,673
2014 Suç Sesler 9.0 403,011

Yedi Psikopat
2012 Komedi Sesler 7.2 213,222
2012 Komedi Sesler 7.4 22,042

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Sesler 6.6 304,197
2009 Komedi Sesler 7.2 19,544

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Sesler 6.0 353,319
2009 Dram Sesler 7.6 56,592
2007 Dram Sesler 7.2 4,267
2007 Komedi Sesler 6.6 20,058
2006 Belgesel Sesler 7.2 250
2006 Dram Sesler 7.6 18,673
2004 Dram Sesler 8.4 94

Polly Gelince
2004 Komedi Sesler 5.9 115,029
2004 Suç Sesler 8.7 77,205

Herkes Onun Peşinde
2003 Komedi Sesler 5.1 17,126

Tek
2001 Aksiyon Sesler 5.9 83,441
2001 Komedi Sesler 6.4 15,487

Darısı Başıma
2001 Komedi Sesler 5.3 68,186
2001 Animasyon Sesler 4.7 15,307

Aşk Silahı
2000 Komedi Sesler 5.7 6,175

Düetler
2000 Komedi Sesler 6.0 8,623

Fırtınalı Aşk
1999 Komedi Sesler 5.4 29,133

Gününü Göreceksin
1999 Aksiyon Sesler 7.1 121,222

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Sesler 7.0 93,065
1998 Komedi Sesler 6.4 475

Ölümcül Sır
1998 Dram Sesler 6.7 31,787

187
1997 Dram Sesler 6.7 18,637
1996 Komedi Sesler 5.7 37,141

Kasırga
1996 Aksiyon Sesler 6.3 157,011

Olağan Şüpheliler
1995 Suç Sesler 8.6 858,779

Bebek Bakıcıları
1995 Dram Sesler 4.3 3,997
1995 Macera Sesler 7.6 234,359
1994 Komedi Sesler 4.8 313
1993 Korku Sesler 5.9 11,623

Kaybolan Hazine
1993 Komedi Sesler 4.7 19,648
1992 Korku Sesler 5.1 663

Şehrin Kalbi
1991 Suç Sesler 6.9 13,532
1991 Komedi Sesler 6.3 4,216
1991 Komedi Sesler 5.7 5,994

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Sesler 7.2 130,466

Genç Ölmek
1991 Dram Sesler 6.0 13,057

Çizgi Ötesi
1990 Dram Sesler 6.6 71,967
1990 Komedi Sesler 6.7 1,850

Bir Gecelik Aşk
1986 Komedi Sesler 6.2 12,666
1985 Aksiyon Sesler 7.6 1,605
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018