Giriş Kayıt
Geoffrey Patterson

Geoffrey Patterson


Sesler

Geoffrey Patterson, sesler. True Detective (2014), Snowfall (2017), The Unnamable II: The Statement of Randolph Carter (1992), Deadwood (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Geoffrey L. Patterson | Geoffrey Lucius Patterson 
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Sesler 7.7 2,959

Sniper: Duvar
2017 Dram Sesler 6.1 13,059

Batı Dünyası
2016 Dram Sesler 8.9 233,936
2015 Komedi Sesler 7.7 9,060
2015 Dram Sesler 7.8 53,875

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Sesler 5.8 57,760
2014 Dram Sesler 8.3 23,560
2014 Suç Sesler 9.0 379,728

Yedi Psikopat
2012 Komedi Sesler 7.2 202,640
2012 Komedi Sesler 7.4 21,587

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Sesler 6.6 294,992
2009 Komedi Sesler 7.2 19,224

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Sesler 6.0 345,672
2009 Dram Sesler 7.6 55,822
2007 Dram Sesler 7.2 4,267
2007 Komedi Sesler 6.6 19,654
2006 Belgesel Sesler 7.2 250
2006 Dram Sesler 7.6 18,381
2004 Dram Sesler 8.4 94

Polly Gelince
2004 Komedi Sesler 5.9 112,295
2004 Suç Sesler 8.7 73,700

Herkes Onun Peşinde
2003 Komedi Sesler 5.1 16,788

Tek
2001 Aksiyon Sesler 5.9 82,054
2001 Komedi Sesler 6.4 15,487

Darısı Başıma
2001 Komedi Sesler 5.2 66,326
2001 Animasyon Sesler 4.7 14,983

Aşk Silahı
2000 Komedi Sesler 5.7 6,175

Düetler
2000 Komedi Sesler 6.0 8,287

Fırtınalı Aşk
1999 Komedi Sesler 5.4 28,182

Gününü Göreceksin
1999 Aksiyon Sesler 7.1 118,515

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Sesler 7.0 91,042
1998 Komedi Sesler 6.4 475

Ölümcül Sır
1998 Dram Sesler 6.7 31,012

187
1997 Dram Sesler 6.7 18,637
1996 Komedi Sesler 5.7 36,601

Kasırga
1996 Aksiyon Sesler 6.3 153,346

Olağan Şüpheliler
1995 Suç Sesler 8.6 822,687

Bebek Bakıcıları
1995 Dram Sesler 4.3 3,827
1995 Macera Sesler 7.6 226,388
1994 Komedi Sesler 4.8 313
1993 Korku Sesler 5.9 10,832

Kaybolan Hazine
1993 Komedi Sesler 4.7 18,867
1992 Korku Sesler 5.1 663

Şehrin Kalbi
1991 Suç Sesler 6.9 13,088
1991 Komedi Sesler 6.3 4,216
1991 Komedi Sesler 5.7 5,994

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Sesler 7.2 125,034

Genç Ölmek
1991 Dram Sesler 5.9 12,675

Çizgi Ötesi
1990 Dram Sesler 6.6 68,512
1990 Komedi Sesler 6.7 1,850

Bir Gecelik Aşk
1986 Komedi Sesler 6.2 12,382
1985 Aksiyon Sesler 7.6 1,605
Dizi Altyazıları
Vikings (6,331) Shameless (3,747) Game of Thrones (3,051) Mr. Robot (2,925) Supernatural (2,733) The Big Bang Theory (2,200) Arrow (2,195) Outlander (1,911) Gotham (1,784) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,765)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017