Giriş Kayıt
Brian Patterson

Brian Patterson


Oyuncu

Brian Patterson, oyuncu. Yaşlı Kurtlar Yeni Arabalar (2002), (1999) In China They Eat Dogs (1999), (2014) Hayal Ülkesi (2014), (2004) Inkasso (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayal Ülkesi
2014 Dram Oyuncu 6.4 2,750
2005 Aile Oyuncu 6.9 47
2004 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,371

Yaşlı Kurtlar Yeni Arabalar
2002 Aksiyon Oyuncu 6.8 7,565

In China They Eat Dogs
1999 Aksiyon Oyuncu 7.5 16,288
1995 Belgesel Oyuncu 6.9 343
1993 Dram Oyuncu 5.1 431
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,718) Legion (10,237) The 100 (8,293) Arrow (7,412) Taboo (7,106) The Flash (6,328) The Big Bang Theory (6,035) Black Sails (5,376) Vikings (4,251) Suits (4,178)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017