Giriş Kayıt
Andrew Patterson

Andrew Patterson


Sesler, Editör, Editör

Andrew Patterson, sesler, editör, editör. Looker (1981), (1981) Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları (1981), (1994) Aslan Kral (1994), (2004) Testere (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andrew G. Patterson | Andrew George Patterson | An
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uykumda
2010 Dram Sesler 5.6 1,694
2008 Komedi Sesler    

Ölüm kampi
2008 Dram Sesler 5.9 7,602
2006 Komedi Sesler 5.3 3,383
2006 Suç Sesler 5.3 2,683

Asi Gençlik
2005 Suç Sesler 7.4 88,650

Başparmak
2005 Komedi Sesler 6.6 19,050

Mozart Ve Balina
2005 Komedi Sesler 6.9 7,629
2005 Bilim-Kurgu Sesler 4.6 2,947
2005 Dram Sesler 6.1 217

Testere
2004 Korku Sesler 7.7 318,413
2004 Aksiyon Sesler 4.8 1,431
2002 Aksiyon Sesler    

Tuhaf Bir Dostluk
2002 Dram Sesler 7.3 2,940

Ölümcül Oyun (I)
2002 Suç Sesler 7.2 34,348

Katil
2001 Aksiyon Sesler 5.3 11,328
2001 Dram Sesler    
2001 Aksiyon Sesler 4.7 2,344
2001 Aksiyon Sesler    
1998 Aksiyon Sesler 7.3 151,654

Talih Üzümleri
1998 Komedi Sesler 5.8 2,416

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Sesler 5.9 66,408

Günışığı
1996 Aksiyon Sesler 5.8 56,050
1996 Macera Sesler 6.9 16,900

Firlama kizlar
1995 Komedi Sesler 6.8 134,621

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Sesler 7.6 314,967

Aslan Kral
1994 Animasyon Sesler 8.5 711,153

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Sesler 7.2 46,844
1993 Belgesel Editorial Department 7.1 582
1993 Komedi Sesler 5.9 19,460

Kızlar Sahada
1992 Komedi Sesler 7.2 76,206
1992 Komedi Editorial Department 5.5 2,040
1992 Aksiyon Editorial Department 3.4 2,311

Şeytan 3
1990 Korku Sesler 6.3 18,587

Yeraltı Canavarı
1990 Komedi Sesler 7.1 97,097
1989 Biyografi Sesler 6.5 5,603

Uzay Yolu V: Son Sınır
1989 Aksiyon Sesler 5.4 46,763

Geceyarısı Avı
1988 Aksiyon Sesler 7.6 57,624
1988 Dram Sesler 5.9 1,308
1988 Aksiyon Sesler 5.6 1,072
1988 Komedi Sesler 6.1 386

Sicilyalı
1987 Aksiyon Sesler 5.3 3,663

Zirvede
1987 Aksiyon Sesler 5.7 40,375
1987 Suç Sesler    

Zafer Topu
1986 Aksiyon Sesler 5.6 15,556
1986 Aksiyon Sesler 6.9 234,219
1986 Aksiyon Sesler 4.8 3,337

Rocky 4
1985 Dram Sesler 6.8 147,079

Define Adası
1985 Macera Sesler 7.8 191,443

Tanık
1985 Dram Sesler 7.4 70,758
1984 Dram Sesler 6.2 2,399
1984 Macera Sesler 6.8 1,149

Doğuştan Yetenekli
1984 Dram Sesler 7.5 36,308

Sevgi Sözcükleri
1983 Romantik Sesler 7.4 43,550
1983 Komedi Sesler 4.5 3,003
1982 Komedi Sesler 5.1 530

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 Aksiyon Sesler 8.5 714,218
1981 Dram Sesler 6.1 3,401

Temel Reis
1980 Macera Sesler 5.2 24,892
1976 Belgesel Editorial Department 8.7 151
1974 Belgesel Editör 7.5 175
1972 Bilim-Kurgu Editorial Department 6.2 785
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017