Giriş Kayıt
Andrew Patterson

Andrew Patterson


Sesler, Editör, Editör

Andrew Patterson, sesler, editör, editör. Looker (1981), (1994) Aslan Kral (1994), (1981) Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları (1981), (2004) Testere (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andrew G. Patterson | Andrew George Patterson | An
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uykumda
2010 Dram Sesler 5.6 1,694
2008 Komedi Sesler    

Ölüm kampi
2008 Dram Sesler 5.9 7,602
2006 Komedi Sesler 5.3 3,383
2006 Suç Sesler 5.3 2,683

Asi Gençlik
2005 Suç Sesler 7.4 92,202

Başparmak
2005 Komedi Sesler 6.6 19,517

Mozart Ve Balina
2005 Komedi Sesler 6.9 7,629
2005 Bilim-Kurgu Sesler 4.6 2,947
2005 Dram Sesler 6.1 217

Testere
2004 Korku Sesler 7.6 337,967
2004 Aksiyon Sesler 4.8 1,431
2002 Aksiyon Sesler    

Tuhaf Bir Dostluk
2002 Dram Sesler 7.3 2,940

Ölümcül Oyun (I)
2002 Suç Sesler 7.2 35,454

Katil
2001 Aksiyon Sesler 5.3 11,328
2001 Dram Sesler    
2001 Aksiyon Sesler 4.7 2,344
2001 Aksiyon Sesler    
1998 Aksiyon Sesler 7.3 157,111

Talih Üzümleri
1998 Komedi Sesler 5.8 2,416

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Sesler 5.9 70,289

Günışığı
1996 Aksiyon Sesler 5.8 58,902
1996 Macera Sesler 6.9 17,213

Firlama kizlar
1995 Komedi Sesler 6.8 145,727

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Sesler 7.6 328,463

Aslan Kral
1994 Animasyon Sesler 8.5 775,879

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Sesler 7.2 50,081
1993 Belgesel Editorial Department 7.1 582
1993 Komedi Sesler 5.9 20,841

Kızlar Sahada
1992 Komedi Sesler 7.2 80,368
1992 Komedi Editorial Department 5.5 2,040
1992 Aksiyon Editorial Department 3.4 2,311

Şeytan 3
1990 Korku Sesler 6.3 20,442

Yeraltı Canavarı
1990 Komedi Sesler 7.2 103,311
1989 Biyografi Sesler 6.5 5,792

Uzay Yolu V: Son Sınır
1989 Aksiyon Sesler 5.4 49,274

Geceyarısı Avı
1988 Aksiyon Sesler 7.6 61,362
1988 Dram Sesler 5.9 1,308
1988 Aksiyon Sesler 5.6 1,072
1988 Komedi Sesler 6.1 386

Sicilyalı
1987 Aksiyon Sesler 5.3 3,663

Zirvede
1987 Aksiyon Sesler 5.7 43,132
1987 Suç Sesler 5.7 2,669

Zafer Topu
1986 Aksiyon Sesler 5.6 16,559
1986 Aksiyon Sesler 6.9 248,303
1986 Aksiyon Sesler 4.8 3,504

Rocky 4
1985 Dram Sesler 6.8 156,725

Define Adası
1985 Macera Sesler 7.8 205,195

Tanık
1985 Dram Sesler 7.4 74,656
1984 Dram Sesler 6.3 2,635
1984 Macera Sesler 6.8 1,149

Doğuştan Yetenekli
1984 Dram Sesler 7.5 37,918

Sevgi Sözcükleri
1983 Romantik Sesler 7.4 46,863
1983 Komedi Sesler 4.5 3,003
1982 Komedi Sesler 5.1 530

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 Aksiyon Sesler 8.5 765,855
1981 Dram Sesler 6.1 3,401

Temel Reis
1980 Macera Sesler 5.2 25,924
1976 Belgesel Editorial Department 8.7 151
1974 Belgesel Editör 7.5 175
1972 Bilim-Kurgu Editorial Department 6.2 785
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018