Giriş Kayıt
Stefano Patrizi

Stefano Patrizi (66)


Oyuncu, Editör

Stefano Patrizi, 12 Ekim 1950 Florence, Tuscany, İtalya doğumlu oyuncu, editör. Aile Toplantısı (1974) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stefano Patrizi
Doğum Tarihi: 12 Ekim 1950
Doğum Yeri: Florence, Tuscany, İtalya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çöl Aslani ömer Muhtar
1981 31 Biyografi Oyuncu 8.4 9,401
1981 31 Korku Oyuncu 5.4 359
1977 27 Dram Oyuncu 6.6 360
1977 27 Komedi Oyuncu 7.2 302

Cassandra Geçidi
1976 26 Dram Oyuncu 6.3 5,419
1976 26 Aksiyon Oyuncu    

Aile Toplantısı
1974 24 Dram Oyuncu 7.6 2,622
1974 24 Dram Editorial Department 7.2 658
1973 23 Western Oyuncu 4.2 15
1973 23 Biyografi Editorial Department 6.4 838
1972 22 Biyografi Editorial Department 7.7 3,120
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,412) Allied (9,394) Moana (7,885) Assassin's Creed (5,418) Lion (4,736) Arrival (3,681) Hacksaw Ridge (2,844) Nocturnal Animals (2,532) Fences (2,437) Forushande (1,828)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,833) Supernatural (7,517) The Expanse (4,645) Vikings (4,228) The Big Bang Theory (3,753) Suits (3,351) Legion (3,322) The Blacklist (3,234) Arrow (3,053) Sherlock (2,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017