Giriş Kayıt
Laurie Paton

Laurie Paton


Oyuncu

Laurie Paton, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,735
1993 Suç Oyuncu    
1989 Suç Oyuncu 5.1 1,154
1989 Suç Oyuncu 7.7 1,381
1988 Komedi Oyuncu 5.9 2,679
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,270) Stronger (5,559) The Foreigner (5,301) Flatliners (4,071) Dunkirk (3,256) Beyond Skyline (2,476) American Made (2,149) Kingsman: The Golden Circle (1,864) Loving Vincent (1,751) It (1,716)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017