Giriş Kayıt
Dani Patarra

Dani Patarra


Senarist, Oyuncu

Denise Patarra, São Paulo, São Paulo, Brezilya doğumlu senarist, oyuncu.

Gerçek İsmi: Denise Patarra
Doğum Yeri: São Paulo, São Paulo, Brezilya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Senarist 5.8 28
2010 Dram Senarist 5.7 43

Yasaklamayı Yasaklamak
2007 Dram Senarist    

Şehitlik Mertebesi
2006 Dram Senarist 7.0 423
1986 Dram Oyuncu 6.9 68
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,036) Kidnap (4,061) The Fate of the Furious (3,927) The Boss Baby (2,723) Contratiempo (1,867) Dangal (1,692) The Great Wall (1,484) The LEGO Batman Movie (1,318) Get Out (1,308) The Shack (1,145)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,600) American Gods (5,759) Fargo (4,778) Lucifer (4,679) The 100 (2,829) Into the Badlands (2,739) Arrow (2,600) The Flash (1,878) Twin Peaks (1,805) 12 Monkeys (1,789)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017