Giriş Kayıt
Dani Patarra

Dani Patarra


Senarist, Oyuncu

Denise Patarra, São Paulo, São Paulo, Brezilya doğumlu senarist, oyuncu.

Gerçek İsmi: Denise Patarra
Doğum Yeri: São Paulo, São Paulo, Brezilya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Senarist 5.8 28
2010 Dram Senarist 5.7 43

Yasaklamayı Yasaklamak
2007 Dram Senarist    

Şehitlik Mertebesi
2006 Dram Senarist 7.0 423
1986 Dram Oyuncu 6.9 68
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018