Giriş Kayıt
David Pasquesi

David Pasquesi


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

David Pasquesi, oyuncu, yapımcı, senarist. Ayın Çalışanı (2004), (1993) Bugün Aslında Dündü (1993), (2009) Melekler ve Şeytanlar (2009), (2012) Roma'ya Sevgilerle (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 4.8 7,534
2012 Suç Oyuncu 6.5 3,750
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 24,531

Roma'ya Sevgilerle
2012 Komedi Oyuncu 6.3 71,387
2012 Komedi Oyuncu 8.2 27,787
2011 Suç Oyuncu 8.1 15,659
2010 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 5.2 65
2009 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
8.2 63

Fi Tarihi
2009 Macera Oyuncu 4.9 78,497

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Oyuncu 6.7 225,114
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
7.7 174

İkili Oyun
2008 Komedi Oyuncu 6.0 28,232
2006 Komedi Oyuncu 6.2 2,976

Buz Hasadı
2005 Komedi Oyuncu 6.3 20,942
2005 Komedi Oyuncu 6.0 7,020

Ayın Çalışanı
2004 Komedi Oyuncu 6.2 8,589

Şaşkınlar
2003 Komedi Oyuncu
Senarist
3.6 481

Jim'e Göre
2001 Komedi Oyuncu 6.4 29,998

İzleyici
2000 Suç Oyuncu 5.3 22,667

Kalbim Seninle
2000 Dram Oyuncu 6.9 16,946

Tepki
1996 Aksiyon Oyuncu 5.6 41,686
1994 Aile Oyuncu    
1994 Korku Oyuncu 5.9 6,955

Katil Doğanlar
1994 Suç Oyuncu 7.3 180,515

Kaçak
1993 Aksiyon Oyuncu 7.8 221,180

Bugün Aslında Dündü
1993 Komedi Oyuncu 8.0 465,408

Gelinin Babası
1991 Aile Oyuncu 6.5 57,023
1989 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 129

Gün isigi
1987 Dram Oyuncu 5.4 1,973
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,560) Rogue One (6,290) Split (6,247) Live by Night (5,825) Hidden Figures (5,440) Assassin's Creed (4,447) Paterson (4,032) Patriots Day (3,803) Allied (3,261) Brimstone (2,007)
Dizi Altyazıları
Legion (9,830) Arrow (5,866) The Flash (5,543) The 100 (3,709) The Expanse (3,380) Legends of Tomorrow (2,727) Colony (2,468) The Blacklist (2,384) Vikings (2,317) Designated Survivor (2,254)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017