Giriş Kayıt
David Pasquesi

David Pasquesi


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

David Pasquesi, oyuncu, yapımcı, senarist. Ayın Çalışanı (2004), (1993) Bugün Aslında Dündü (1993), (2009) Melekler ve Şeytanlar (2009), (2012) Roma'ya Sevgilerle (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.8 127
2015 Komedi Oyuncu 7.7 19
2013 Komedi Oyuncu 4.9 8,093
2012 Suç Oyuncu 6.5 3,750
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 27,644

Roma'ya Sevgilerle
2012 Komedi Oyuncu 6.3 76,196
2012 Komedi Oyuncu 8.2 32,385
2011 Suç Oyuncu 8.1 16,069
2010 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 5.2 65
2009 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
8.2 63

Fi Tarihi
2009 Macera Oyuncu 4.9 81,860

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Oyuncu 6.7 239,909
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
7.7 174

İkili Oyun
2008 Komedi Oyuncu 6.0 29,182
2006 Komedi Oyuncu 6.2 2,976

Buz Hasadı
2005 Komedi Oyuncu 6.3 21,551
2005 Komedi Oyuncu 6.1 7,244

Ayın Çalışanı
2004 Komedi Oyuncu 6.2 8,589

Şaşkınlar
2003 Komedi Oyuncu
Senarist
3.6 481

Jim'e Göre
2001 Komedi Oyuncu 6.4 31,225

İzleyici
2000 Suç Oyuncu 5.3 23,547

Kalbim Seninle
2000 Dram Oyuncu 6.9 17,579

Tepki
1996 Aksiyon Oyuncu 5.6 43,202
1994 Aile Oyuncu    

Kukla Efendileri
1994 Korku Oyuncu 5.9 7,332

Katil Doğanlar
1994 Suç Oyuncu 7.3 190,843

Kaçak
1993 Aksiyon Oyuncu 7.8 233,322

Bugün Aslında Dündü
1993 Komedi Oyuncu 8.0 507,966

Gelinin Babası
1991 Aile Oyuncu 6.5 60,108
1989 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 129

Gün isigi
1987 Dram Oyuncu 5.4 1,973
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018