Giriş Kayıt
David Pasquesi

David Pasquesi


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

David Pasquesi, oyuncu, yapımcı, senarist. Ayın Çalışanı (2004), (1993) Bugün Aslında Dündü (1993), (2009) Melekler ve Şeytanlar (2009), (2012) Roma'ya Sevgilerle (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 4.8 7,534
2012 Suç Oyuncu 6.5 3,750
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 24,221

Roma'ya Sevgilerle
2012 Komedi Oyuncu 6.3 70,962
2012 Komedi Oyuncu 8.2 27,407
2011 Suç Oyuncu 8.1 15,622
2010 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 5.2 65
2009 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
8.2 63

Fi Tarihi
2009 Macera Oyuncu 4.9 78,301

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Oyuncu 6.7 223,239
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
7.7 174

İkili Oyun
2008 Komedi Oyuncu 6.0 28,136
2006 Komedi Oyuncu 6.2 2,976

Buz Hasadı
2005 Komedi Oyuncu 6.3 20,942
2005 Komedi Oyuncu 6.0 7,020

Ayın Çalışanı
2004 Komedi Oyuncu 6.2 8,589

Şaşkınlar
2003 Komedi Oyuncu
Senarist
3.6 481

Jim'e Göre
2001 Komedi Oyuncu 6.4 29,853

İzleyici
2000 Suç Oyuncu 5.3 22,646

Kalbim Seninle
2000 Dram Oyuncu 6.9 16,898

Tepki
1996 Aksiyon Oyuncu 5.6 41,479
1994 Aile Oyuncu    
1994 Korku Oyuncu 5.9 6,955

Katil Doğanlar
1994 Suç Oyuncu 7.3 179,588

Kaçak
1993 Aksiyon Oyuncu 7.8 220,185

Bugün Aslında Dündü
1993 Komedi Oyuncu 8.0 461,877

Gelinin Babası
1991 Aile Oyuncu 6.5 56,762
1989 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 129

Gün isigi
1987 Dram Oyuncu 5.4 1,973
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,668) Assassin's Creed (8,495) Doctor Strange (4,731) Allied (4,073) Moana (2,802) Forushande (2,540) Arrival (2,454) Split (2,385) Lion (2,041) Hacksaw Ridge (1,693)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,331) The Flash (5,024) Vikings (3,916) Supernatural (3,097) Blindspot (2,623) Suits (2,361) Sherlock (2,277) The Big Bang Theory (1,830) The Expanse (1,652) The Vampire Diaries (1,560)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017