Giriş Kayıt
David Pasquesi

David Pasquesi


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

David Pasquesi, oyuncu, senarist, yapımcı. Ayın Çalışanı (2004), (1993) Bugün Aslında Dündü (1993), (2009) Melekler ve Şeytanlar (2009), (2012) Roma'ya Sevgilerle (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 4.8 7,534
2012 Suç Oyuncu 6.5 3,750
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 25,127

Roma'ya Sevgilerle
2012 Komedi Oyuncu 6.3 72,077
2012 Komedi Oyuncu 8.2 28,869
2011 Suç Oyuncu 8.1 15,772
2010 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 5.2 65
2009 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
8.2 63

Fi Tarihi
2009 Macera Oyuncu 4.9 79,032

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Oyuncu 6.7 227,759
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
7.7 174

İkili Oyun
2008 Komedi Oyuncu 6.0 28,355
2006 Komedi Oyuncu 6.2 2,976

Buz Hasadı
2005 Komedi Oyuncu 6.3 20,942
2005 Komedi Oyuncu 6.0 7,136

Ayın Çalışanı
2004 Komedi Oyuncu 6.2 8,589

Şaşkınlar
2003 Komedi Oyuncu
Senarist
3.6 481

Jim'e Göre
2001 Komedi Oyuncu 6.4 30,240

İzleyici
2000 Suç Oyuncu 5.3 22,789

Kalbim Seninle
2000 Dram Oyuncu 6.9 17,015

Tepki
1996 Aksiyon Oyuncu 5.6 41,948
1994 Aile Oyuncu    
1994 Korku Oyuncu 5.9 6,955

Katil Doğanlar
1994 Suç Oyuncu 7.3 182,208

Kaçak
1993 Aksiyon Oyuncu 7.8 222,893

Bugün Aslında Dündü
1993 Komedi Oyuncu 8.0 471,110

Gelinin Babası
1991 Aile Oyuncu 6.5 57,490
1989 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 129

Gün isigi
1987 Dram Oyuncu 5.4 1,973
Dizi Altyazıları
The Flash (10,991) Better Call Saul (6,364) Fargo (5,743) Arrow (4,735) Lucifer (4,568) The 100 (4,463) Gotham (3,763) Supernatural (3,013) American Gods (2,999) 12 Monkeys (2,996)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017