Giriş Kayıt
David Pasquesi

David Pasquesi


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

David Pasquesi, oyuncu, yapımcı, senarist. Ayın Çalışanı (2004), (1993) Bugün Aslında Dündü (1993), (2009) Melekler ve Şeytanlar (2009), (2012) Roma'ya Sevgilerle (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 4.8 7,534
2012 Suç Oyuncu 6.5 3,750
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 24,797

Roma'ya Sevgilerle
2012 Komedi Oyuncu 6.3 71,730
2012 Komedi Oyuncu 8.2 28,324
2011 Suç Oyuncu 8.1 15,719
2010 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 5.2 65
2009 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
8.2 63

Fi Tarihi
2009 Macera Oyuncu 4.9 78,816

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Oyuncu 6.7 226,568
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
7.7 174

İkili Oyun
2008 Komedi Oyuncu 6.0 28,297
2006 Komedi Oyuncu 6.2 2,976

Buz Hasadı
2005 Komedi Oyuncu 6.3 20,942
2005 Komedi Oyuncu 6.0 7,020

Ayın Çalışanı
2004 Komedi Oyuncu 6.2 8,589

Şaşkınlar
2003 Komedi Oyuncu
Senarist
3.6 481

Jim'e Göre
2001 Komedi Oyuncu 6.4 30,117

İzleyici
2000 Suç Oyuncu 5.3 22,789

Kalbim Seninle
2000 Dram Oyuncu 6.9 16,995

Tepki
1996 Aksiyon Oyuncu 5.6 41,686
1994 Aile Oyuncu    
1994 Korku Oyuncu 5.9 6,955

Katil Doğanlar
1994 Suç Oyuncu 7.3 181,415

Kaçak
1993 Aksiyon Oyuncu 7.8 222,083

Bugün Aslında Dündü
1993 Komedi Oyuncu 8.0 468,329

Gelinin Babası
1991 Aile Oyuncu 6.5 57,294
1989 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 129

Gün isigi
1987 Dram Oyuncu 5.4 1,973
Film Altyazıları
Gold (4,068) Get Out (2,446) Logan (1,974) La La Land (1,271) The Age of Shadows (1,246) Split (1,244) Rings (1,191) Zashchitniki (1,106) The Great Wall (982) Personal Shopper (842)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,571) The Blacklist (3,401) Into the Badlands (2,870) Fargo (2,647) The Last Kingdom (2,545) Doctor Who (2,133) The Expanse (1,616) Game of Thrones (1,596) Vikings (1,595) Supernatural (1,281)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017