Giriş Kayıt
Chris Parsons

Chris Parsons


Oyuncu

Chris Parsons, oyuncu. Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü (1980) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Biyografi Oyuncu 6.8 1,934

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 Aksiyon Çeşitli 8.4 742,093
1983 Dram Oyuncu 6.6 9,979

Asla Asla Deme
1983 Aksiyon Oyuncu 6.2 50,903
1982 Macera Oyuncu 6.9 2,785

Senin Gözlerin İçin
1981 Aksiyon Oyuncu 6.8 75,576

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 Aksiyon Oyuncu 8.5 706,010

Kızıllar
1981 Biyografi Oyuncu 7.5 17,152

Bir Zamanlar
1981 Dram Oyuncu 7.3 6,923

İğne Deliği
1981 Romantik Oyuncu 7.1 7,355

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
8.8 906,125

Superman 2
1980 Aksiyon Çeşitli 6.8 80,982

Cinnet
1980 Korku Oyuncu 8.4 660,668

Yankiler
1979 Romantik Oyuncu 6.4 2,559

Hanover Caddesi
1979 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,636
1979 Suç Oyuncu 7.3 13,687

Büyük Tren Soygunu
1979 Macera Oyuncu 7.0 12,311
Dizi Altyazıları
Fargo (6,058) Arrow (5,606) American Gods (5,157) The Flash (4,710) The 100 (4,197) 12 Monkeys (3,353) Better Call Saul (3,178) The Blacklist (2,929) Supernatural (2,908) Game of Thrones (2,774)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017