Giriş Kayıt
Chris Parsons

Chris Parsons


Oyuncu

Chris Parsons, oyuncu. Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü (1980) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Biyografi Oyuncu 6.8 1,934

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 Aksiyon Çeşitli 8.3 803,262
1983 Dram Oyuncu 6.6 10,497

Asla Asla Deme
1983 Aksiyon Oyuncu 6.2 53,203
1982 Macera Oyuncu 6.9 2,785

Senin Gözlerin İçin
1981 Aksiyon Oyuncu 6.8 79,392

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 Aksiyon Oyuncu 8.5 754,160

Kızıllar
1981 Biyografi Oyuncu 7.5 18,123

Bir Zamanlar
1981 Dram Oyuncu 7.3 7,108

İğne Deliği
1981 Romantik Oyuncu 7.1 7,355

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
8.8 976,936

Superman 2
1980 Aksiyon Çeşitli 6.8 85,504

Cinnet
1980 Korku Oyuncu 8.4 714,974

Yankiler
1979 Romantik Oyuncu 6.4 2,666

Hanover Caddesi
1979 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,636
1979 Suç Oyuncu 7.3 14,580

Büyük Tren Soygunu
1978 Macera Oyuncu 7.0 13,041
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018