Giriş Kayıt
Lindsley Parsons III

Lindsley Parsons III (61)


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen

Lindsley Parsons III, 18 Ekim 1955 Los Angeles County, California, ABD doğumlu yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen. The Fall Guy (1981), Hooper (1978), Poseidon'a Dönüş (1979), The Greatest American Hero (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ekim 1955
Doğum Yeri: Los Angeles County, California, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Yönetmen
5.0 17,759
2005 50 Komedi Yapım Yöneticisi    

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Yönetmen
5.1 21,646
1995 Dram Yapımcı 8.8 28
1993 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.7 4,997
1987 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.4 1,667
1982 27 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 1,397
1981 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
Yönetmen
7.1 4,441
1981 Macera Yönetmen Asistanı 7.4 3,228

Poseidon'a Dönüş
1979 24 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.5 3,669

Biri Beni Gözlüyor
1978 23 Korku Yönetmen Asistanı    
1978 23 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.2 4,403
1977 Macera Yönetmen Asistanı 6.6 4,642
1974 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 1,133
1973 Yönetmen Asistanı 7.5 532
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017