Giriş Kayıt
Joel Parod

Joel Parod


Animasyon, Sanat Bölümü

Joel Parod, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tinker Bell ve Peri Kurtaran
2010 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
   
2010 Animasyon Animasyon 8.2 12,490

Tinker Bell ve Kayıp Hazine
2009 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 7,579
2008 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
   
2003 Animasyon Animasyon 7.8 3,779
2001 Animasyon Sanat Bölümü 6.3 27,138

Demir Dev
1999 Animasyon Animasyon 8.0 139,205

Sihirli Kılıç: Camelot'u Arayış
1998 Animasyon Animasyon 6.2 11,883
Film Altyazıları
Baywatch (14,378) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,472) Security (2,875) Dunkirk (2,231) Dangal (2,229) Lady Macbeth (2,086) 6 Days (1,750) Wakefield (1,715) King Arthur: Legend of the Sword (1,403) Alien: Covenant (1,114)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,380) The Defenders (8,329) Rick and Morty (2,879) Suits (1,846) The Sinner (1,606) Mr. Mercedes (1,592) The Strain (1,490) Breaking Bad (1,085) Fargo (1,081) The Mist (1,069)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017