Giriş Kayıt
Joel Parod

Joel Parod


Animasyon, Sanat Bölümü

Joel Parod, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tinker Bell ve Peri Kurtaran
2010 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
   
2010 Animasyon Animasyon 8.2 12,490

Tinker Bell ve Kayıp Hazine
2009 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 7,579
2008 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
   
2003 Animasyon Animasyon 7.8 3,779
2001 Animasyon Sanat Bölümü 6.3 27,468

Demir Dev
1999 Animasyon Animasyon 8.0 141,561

Sihirli Kılıç: Camelot'u Arayış
1998 Animasyon Animasyon 6.2 11,883
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,239) Dunkirk (4,044) Stronger (3,084) It (2,249) American Made (1,539) Mother! (1,538) Loving Vincent (1,472) Kingsman: The Golden Circle (1,422) Flatliners (694) The Foreigner (678)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,383) Shameless (6,289) Mr. Robot (5,440) Game of Thrones (3,354) Peaky Blinders (2,267) Manhunt: Unabomber (2,219) Lucifer (1,805) Designated Survivor (1,680) Supernatural (1,441) The Big Bang Theory (1,210)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017