Giriş Kayıt
Joel Parod

Joel Parod


Animasyon, Sanat Bölümü

Joel Parod, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tinker Bell ve Peri Kurtaran
2010 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
   
2010 Animasyon Animasyon 8.2 12,490

Tinker Bell ve Kayıp Hazine
2009 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 7,579
2008 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
   
2003 Animasyon Animasyon 7.8 3,779
2001 Animasyon Sanat Bölümü 6.3 27,326

Demir Dev
1999 Animasyon Animasyon 8.0 140,563

Sihirli Kılıç: Camelot'u Arayış
1998 Animasyon Animasyon 6.2 11,883
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017