Giriş Kayıt
Dennis Parlato

Dennis Parlato (70)


Oyuncu

Dennis Michael Parlato, 30 Mart 1947 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Giderayak Kolları Sıvamak (2007), (2006) Delicesine (2006), (1991) Johnny Suede (1991), (2007) İlk Doğanlar (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dennis Michael Parlato
Doğum Tarihi: 30 Mart 1947
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gelinlerin Savaşı
2009 62 Komedi Oyuncu 5.5 83,240

İlk Doğanlar
2007 60 Dram Oyuncu 4.7 2,782

Giderayak Kolları Sıvamak
2007 60 Dram Oyuncu 7.0 2,868

Delicesine
2006 59 Komedi Oyuncu 6.5 5,272
1995 Dram Oyuncu    
1991 44 Komedi Oyuncu 5.8 3,056
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,034
1989 42 Komedi Oyuncu 6.5 10,206
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,796
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,859
1952 Dram Oyuncu 6.4 1,179
Film Altyazıları
Live by Night (12,885) Resident Evil: The Final Chapter (5,998) Why Him? (5,587) Rogue One (4,116) Patriots Day (3,248) Hidden Figures (3,115) Assassin's Creed (3,063) Paterson (2,232) Allied (2,214) Split (2,213)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,200) The 100 (3,776) Legion (3,247) Into the Badlands (2,902) The Originals (2,612) The Last Kingdom (2,281) Arrow (2,089) Vikings (1,925) The Expanse (1,802) Designated Survivor (1,783)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017