Giriş Kayıt
Andrew Parks

Andrew Parks (65)


Oyuncu

Andrew Lawrence Parks, 01 Mart 1951 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. The Lost Skeleton of Cadavra (2001), Trail of the Screaming Forehead (2007), (1970) The Strawberry Statement (1970), (2009) The Lost Skeleton Returns Again (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Andrew Lawrence Parks
Doğum Tarihi: 01 Mart 1951
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Andy Parks
Burcu: Balık
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 58 Komedi Oyuncu 6.9 570
2009 58 Komedi Oyuncu 6.9 545
2007 56 Komedi Oyuncu 6.0 617
2001 50 Komedi Oyuncu 7.1 4,139

Angel 2
1999 Aksiyon Oyuncu 8.0 52,950

Köstebek
1997 46 Biyografi Oyuncu 7.8 230,865

Aşkın İki Yüzü
1996 45 Komedi Oyuncu 6.5 11,574

Denizaltı Battı
1990 39 Komedi Oyuncu 2.9 574

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 13,399
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,429
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,664
1970 19 Dram Oyuncu 6.8 1,126
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017