Giriş Kayıt
Andrew Parks

Andrew Parks (67)


Oyuncu

Andrew Lawrence Parks, 01 Mart 1951 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. The Lost Skeleton of Cadavra (2001), Trail of the Screaming Forehead (2007), (1970) The Strawberry Statement (1970), (2009) The Lost Skeleton Returns Again (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Andrew Lawrence Parks
Doğum Tarihi: 01 Mart 1951
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Andy Parks
Burcu: Balık
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 58 Komedi Oyuncu 6.9 570
2009 58 Komedi Oyuncu 6.9 545
2007 56 Komedi Oyuncu 6.0 617
2001 50 Komedi Oyuncu 7.1 4,139

Angel 2
1999 Aksiyon Oyuncu 8.0 56,319

Köstebek
1997 46 Biyografi Oyuncu 7.8 245,452

Aşkın İki Yüzü
1996 45 Komedi Oyuncu 6.5 12,518

Denizaltı Battı
1990 39 Komedi Oyuncu 2.9 574

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 14,670
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,454
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,987
1970 19 Dram Oyuncu 6.8 1,221
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,800) Den of Thieves (2,502) Hostiles (2,483) 12 Strong (2,409) Maze Runner: The Death Cure (2,093) Winchester (1,523) Submergence (1,371) Peter Rabbit (1,368) The Commuter (1,030) Wildling (890)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,653) The Flash (3,304) Supernatural (3,231) The Terror (2,957) Legion (2,831) The Crossing (1,822) The Expanse (1,749) The Big Bang Theory (1,381) Arrow (1,188) Vikings (1,160)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018