Giriş Kayıt
Willard Parker

Willard Parker (84)


Oyuncu

Worster Van Eps, 05 Şubat 1912 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. "Tales of the Texas Rangers" (1955) yapımıyla biliniyor.04 Aralık 1996 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Worster Van Eps
Doğum Tarihi: 05 Şubat 1912
Ölüm Tarihi: 04 Aralık 1996
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.96 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 52 Korku Oyuncu 6.0 891
1959 Komedi Oyuncu    
1957 Komedi Oyuncu    

Öp Beni Kate
1953 41 Komedi Oyuncu 7.2 4,525

Kızılderililerin İntikamı
1951 39 Western Oyuncu 6.2 396
1950 38 Kara Film Oyuncu 6.5 316
1950 38 Aksiyon Oyuncu 5.8 33
1950 38 Dram Oyuncu 6.9 475
1949 37 Western Oyuncu 5.8 183
1948 36 Komedi Oyuncu 6.8 462
1939 27 Dram Oyuncu 6.1 14
1938 26 Komedi Oyuncu 7.2 1,351
1937 25 Aksiyon Oyuncu 5.2 28
1937 25 Suç Oyuncu 5.0 159
1937 25 Tarihi Oyuncu 4.9 40
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017