Giriş Kayıt
Oliver Parker

Oliver Parker (56)


Yönetmen, Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Oliver Parker, 06 Eylül 1960 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist, yapımcı. Johnny English'in Dönüşü (2011), Dorian Gray (2009), The Importance of Being Earnest (2002), St. Trinian's (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Eylül 1960
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 56 Komedi Yönetmen 5.2 5,047
2014 54 Belgesel Oyuncu    

Johnny English'in Dönüşü
2011 51 Aksiyon Yönetmen 6.3 92,670

Kayıp Hazine
2009 49 Macera Yapımcı
Yönetmen
5.4 6,544
2009 49 Dram Yönetmen 6.3 52,795
2007 47 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.8 18,741
2007 47 Komedi Yönetmen 5.4 1,025
2006 46 Gizem Senarist
Yönetmen
5.5 703
2002 42 Komedi Yönetmen
Senarist
6.9 19,444

İdeal Bir Koca
1999 39 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.9 13,121
1995 35 Dram Yönetmen
Senarist
7.0 7,538
1990 30 Komedi Oyuncu 5.9 6,331

Gecedölü
1990 30 Fantastik Oyuncu 6.5 15,044
1988 28 Korku Oyuncu 6.5 31,343
1987 27 Korku Oyuncu 7.0 79,913

Miss Marple: Ölüm Meleği
1987 27 Suç Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,766
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,261) Doctor Strange (6,778) Allied (6,421) Moana (4,850) John Wick: Chapter 2 (4,039) Lion (3,530) Arrival (3,189) Forushande (2,915) Split (2,269) Hacksaw Ridge (2,253)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,387) Supernatural (4,702) The Expanse (4,333) Vikings (4,073) Suits (3,667) The Big Bang Theory (2,499) Sherlock (2,483) Arrow (2,037) Legion (1,992) Blindspot (1,835)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017