Kay Parker (69)


Oyuncu
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
 

favori
Gerçek İsmi: Kay Rebecca Taylor
Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1944 (Pazartesi)
Doğum Yeri: Birmingham, England, İngiltere
Diğer Bir İsmi: Jill Jackson | Kay Taylor Parker | Kay Taylor
Burcu: Başak
Web Sitesi: Official Site
Boyu:1.65 m
Resimleri (9)
  • Kay Parker
  • Kay Parker
  • Kay Parker
  • Kay Parker
  • Kay Parker
Hayranlar (6 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
The Nude Bomb 1980 Komedi Çeşitli 4.9 2,252
Taboo 1980 Yetişkin Oyuncu 7.0 974
The Best Little Whorehouse in Texas 1982 Komedi Oyuncu 5.7 6,369
Taboo II 1982 Yetişkin Oyuncu 6.8 672
Taboo III 1986 Yetişkin Oyuncu 5.9 259
Taboo IV: The Younger Generation 1985 Yetişkin Oyuncu 6.3 216
Vista Valley PTA
Okul Aile Birliği
1981 Yetişkin Oyuncu 6.1 136
I Want to Be Bad 1984 Yetişkin Oyuncu 6.3 27
Private Teacher 1985 Yetişkin Oyuncu 7.0 440