Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Kay Parker

Kay Parker (71)


Oyuncu
Gerçek İsmi:
Kay Rebecca Taylor
Doğum Tarihi:
28 Ağustos 1944 (Pazartesi)
Doğum Yeri:
Birmingham, England, İngiltere
Diğer Bir İsmi:
Jill Jackson | Kay Taylor Parker | Kay Taylor
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.65 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Oyuncu 6.1 111
1986 Yetişkin Oyuncu 6.4 303
1985 Yetişkin Oyuncu 7.0 240
1985 Yetişkin Oyuncu 7.1 479
1984 Yetişkin Oyuncu 6.3 36
1983 Yetişkin Oyuncu 6.4 57
1982 Komedi Oyuncu 5.8 7,682
1982 Yetişkin Oyuncu 7.6 799

Okul Aile Birliği
1981 Yetişkin Oyuncu 6.4 161
1980 Komedi Çeşitli 5.0 2,567
1980 Yetişkin Oyuncu 7.5 1,212
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016