Giriş Kayıt
Kay Parker

Kay Parker (73)


Oyuncu

Kay Rebecca Taylor, 28 Ağustos 1944 Birmingham, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Taboo (1980) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kay Rebecca Taylor
Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1944
Doğum Yeri: Birmingham, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Jill Jackson | Kay Taylor Parker | Kay Taylor
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.65 m
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 71 Belgesel Oyuncu 6.1 111
1993 Yetişkin Oyuncu 5.8 42
1986 42 Yetişkin Oyuncu 6.4 303
1985 41 Yetişkin Oyuncu 7.0 242
1985 41 Yetişkin Oyuncu 7.1 487
1984 40 Yetişkin Oyuncu 6.3 36
1983 39 Yetişkin Oyuncu 6.4 62
1982 38 Komedi Oyuncu 5.8 8,100
1982 38 Yetişkin Oyuncu 7.5 875

Okul Aile Birliği
1981 37 Yetişkin Oyuncu 6.5 165
1980 36 Komedi Çeşitli 5.0 2,586
1980 36 Yetişkin Oyuncu 7.5 1,241
Film Altyazıları
Baywatch (15,508) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,228) 6 Days (2,468) Dangal (2,453) Lady Macbeth (2,326) Dunkirk (2,317) Security (1,883) King Arthur: Legend of the Sword (1,378) Wakefield (1,346) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,600) The Defenders (5,659) Rick and Morty (4,134) The Strain (2,807) Suits (2,060) The Sinner (1,640) Mr. Mercedes (1,452) Fargo (1,250) Breaking Bad (1,091) Preacher (970)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017