Kay Parker (70)


Oyuncu
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Kay Rebecca Taylor
Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1944 (Pazartesi)
Doğum Yeri: Birmingham, England, İngiltere
Diğer Bir İsmi: Jill Jackson | Kay Taylor Parker | Kay Taylor
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu:1.65 m
Resimleri (9)
Hayranlar (6 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 Komedi Çeşitli 5.0 2,369
1980 Yetişkin Oyuncu 7.5 1,044
1982 Komedi Oyuncu 5.7 6,804
1982 Yetişkin Oyuncu 7.5 706
1986 Yetişkin Oyuncu 6.3 269
1985 Yetişkin Oyuncu 6.9 226

Okul Aile Birliği
1981 Yetişkin Oyuncu 6.5 142
1984 Yetişkin Oyuncu 6.5 29
1985 Yetişkin Oyuncu 7.0 441