Giriş Kayıt
Connie Parker

Connie Parker


Makyaj

Connie Parker, makyaj. Cadılar Bayramı Katliamı (2007), Yangında Kaybettiğimiz Şeyler (2007), Merhaba Dünyalı (2007), Sliders (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baraka
2017 Dram Makyaj 6.3 17,687
2017 Aksiyon Makyaj 8.5 50,950

Dokuzuncu Hayat
2016 Gizem Makyaj 6.3 9,370

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Makyaj 6.9 200,362

Ormana Doğru
2015 Dram Makyaj 5.9 12,176

Büyük Gözler
2014 Biyografi Makyaj 7.0 68,000
2014 Biyografi Makyaj 6.4 2,587

Aşkta Yanlış Yoktur
2013 Komedi Makyaj 6.2 8,211

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Makyaj 6.6 369,891

Dehşet Kapanı
2012 Korku Makyaj 7.0 307,820
2011 Komedi Makyaj 7.4 6,921

Kardeşimden Sonra
2010 Dram Makyaj 6.5 51,187
2009 Aksiyon Makyaj 5.8 306,082

Aşk Olur
2009 Dram Makyaj 5.6 26,971

Uzay İhlali
2009 Komedi Makyaj 5.7 3,238
2008 Dram Makyaj 6.2 12,679
2008 Dram Makyaj 6.6 1,330

Merhaba Dünyalı
2007 Komedi Makyaj 6.8 18,139

Cadılar Bayramı Katliamı
2007 Komedi Makyaj 6.8 69,066

Yangında Kaybettiğimiz Şeyler
2007 Dram Makyaj 7.2 24,469

Ölümden Daha Soğuk
2007 Dram Makyaj 5.9 18,989
2007 Dram Makyaj 6.1 954
2006 Komedi Makyaj 6.7 26,184
2006 Aksiyon Makyaj 6.3 7,528

Sis
2005 Korku Makyaj 3.6 31,139
2005 Aksiyon Makyaj 2.9 31,578
2005 Dram Makyaj 6.3 214
2005 Aksiyon Makyaj 2.3 39,027
2005 Komedi Makyaj 6.6 165

İki Fıstık
2004 Suç Makyaj 5.5 108,638
2004 Dram Makyaj    
2004 Komedi Makyaj 6.3 6,983
2004 Dram Makyaj    

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Makyaj 5.5 119,845
2003 Dram Makyaj 6.2 593

Noel Baba 2
2002 Komedi Makyaj 5.6 38,687

Karlar Kraliçesi
2002 Aile Makyaj    

Kapan
2002 Suç Makyaj 6.2 20,758

Prozac Toplumu
2001 Dram Makyaj 6.3 14,893
2001 Suç Makyaj 4.1 5,647
2000 Dram Makyaj 5.9 1,965
1998 Korku Makyaj    
1998 Komedi Makyaj 5.4 7,345
1997 Dram Makyaj 6.4 95
1997 Aksiyon Makyaj 5.2 3,040
1996 Dram Makyaj 6.0 4,245
1995 Macera Makyaj 6.0 3,395
1995 Romantik Makyaj 6.3 222
1995 Komedi Makyaj 4.6 1,375
1995 Bilim-Kurgu Makyaj 7.4 13,954

Küçük Kadınlar
1994 Dram Makyaj 7.3 39,696
1993 Komedi Makyaj    

Yanlış Hüküm
1993 Suç Makyaj    
1992 Dram Makyaj 6.8 201

İskoçyalı
1992 Aksiyon Makyaj 7.3 10,863
1991 Suç Makyaj    
1990 Suç Makyaj    
1989 Bilim-Kurgu 5.3 839
Dizi Altyazıları
Vikings (9,729) Supernatural (4,212) Mr. Robot (4,160) Game of Thrones (3,663) The Big Bang Theory (3,422) Shameless (3,295) Gotham (3,162) Arrow (3,018) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,974) The Flash (2,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017