Giriş Kayıt
Connie Parker

Connie Parker


Makyaj

Connie Parker, makyaj. Cadılar Bayramı Katliamı (2007), Yangında Kaybettiğimiz Şeyler (2007), Merhaba Dünyalı (2007), Sliders (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baraka
2017 Dram Makyaj 6.3 22,232
2017 Aksiyon Makyaj 8.4 63,872

Dokuzuncu Hayat
2016 Gizem Makyaj 6.3 10,636

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Makyaj 6.9 211,682

Ormana Doğru
2015 Dram Makyaj 5.9 13,506

Büyük Gözler
2014 Biyografi Makyaj 7.0 71,569
2014 Biyografi Makyaj 6.4 2,587

Aşkta Yanlış Yoktur
2013 Komedi Makyaj 6.2 8,211

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Makyaj 6.6 379,608

Dehşet Kapanı
2012 Korku Makyaj 7.0 318,401
2011 Komedi Makyaj 7.4 7,422

Kardeşimden Sonra
2010 Dram Makyaj 6.5 52,694
2009 Aksiyon Makyaj 5.8 314,144

Aşk Olur
2009 Dram Makyaj 5.6 27,674

Uzay İhlali
2009 Komedi Makyaj 5.7 3,238
2008 Dram Makyaj 6.2 12,679
2008 Dram Makyaj 6.6 1,330

Merhaba Dünyalı
2007 Komedi Makyaj 6.8 18,621

Cadılar Bayramı Katliamı
2007 Komedi Makyaj 6.8 70,328

Yangında Kaybettiğimiz Şeyler
2007 Dram Makyaj 7.2 25,787

Ölümden Daha Soğuk
2007 Dram Makyaj 5.9 19,581
2007 Dram Makyaj 6.1 954
2006 Komedi Makyaj 6.7 26,410
2006 Aksiyon Makyaj 6.3 7,528

Sis
2005 Korku Makyaj 3.6 31,689
2005 Aksiyon Makyaj 2.9 31,941
2005 Dram Makyaj 6.3 214
2005 Aksiyon Makyaj 2.3 39,507
2005 Komedi Makyaj 6.6 165

İki Fıstık
2004 Suç Makyaj 5.5 112,240
2004 Dram Makyaj    
2004 Komedi Makyaj 6.3 6,983
2004 Dram Makyaj    

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Makyaj 5.5 122,850
2003 Dram Makyaj 6.2 593

Noel Baba 2
2002 Komedi Makyaj 5.6 40,578

Karlar Kraliçesi
2002 Aile Makyaj    

Kapan
2002 Suç Makyaj 6.2 21,146

Prozac Toplumu
2001 Dram Makyaj 6.3 14,893
2001 Suç Makyaj 4.1 5,647
2000 Dram Makyaj 5.9 1,965
1998 Korku Makyaj    
1998 Komedi Makyaj 5.4 7,345
1997 Dram Makyaj 6.4 95
1997 Aksiyon Makyaj 5.2 3,040
1996 Dram Makyaj 6.0 4,245
1995 Macera Makyaj 6.0 3,395
1995 Romantik Makyaj 6.3 222
1995 Komedi Makyaj 4.6 1,375
1995 Bilim-Kurgu Makyaj 7.4 14,312

Küçük Kadınlar
1994 Dram Makyaj 7.3 41,204
1993 Komedi Makyaj    

Yanlış Hüküm
1993 Suç Makyaj    
1992 Dram Makyaj 6.8 201

İskoçyalı
1992 Aksiyon Makyaj 7.3 11,271
1991 Suç Makyaj    
1990 Suç Makyaj    
1989 Bilim-Kurgu 5.3 839
Dizi Altyazıları
Westworld (6,719) The Expanse (3,315) The 100 (2,986) La casa de papel (2,416) Colony (1,970) The Crossing (1,697) Luke Cage (1,632) Genius (1,503) 12 Monkeys (1,278) Vikings (1,249)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018