Giriş Kayıt
Sang-min Park

Sang-min Park (47)


Oyuncu

Sang-min Park, 19 Ekim 1970 Güney Kore doğumlu oyuncu. Tyubeu (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ekim 1970
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Terazi
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2013 Oyuncu    
2012 Tarihi Oyuncu 8.4 11
2010 Oyuncu 8.4 29
2008 Oyuncu    
2008 Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2007 37 Oyuncu    
2006 Oyuncu    
2003 33 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,189
2002 32 Komedi Oyuncu 3.6 21

Women's World
2001 31 Oyuncu    
1999 Oyuncu    
1997 27 Komedi Oyuncu 2.7 6
1997 27 Aksiyon Oyuncu 4.7 9
1996 26 Aksiyon Oyuncu 4.6 18
1996 26 Dram Oyuncu 7.5 17
1995 25 Komedi Oyuncu 6.1 12
1995 Oyuncu    
1995 Dram Oyuncu    
1992 22 Aksiyon Oyuncu 5.3 46
1991 21 Aksiyon Oyuncu 6.2 54
1990 20 Aksiyon Oyuncu 6.8 140
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,721) Dunkirk (3,904) Stronger (2,685) It (2,157) Mother! (1,454) American Made (1,389) Loving Vincent (1,317) Kingsman: The Golden Circle (1,313) Flatliners (626) The Foreigner (626)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,007) Shameless (6,026) Mr. Robot (4,569) Game of Thrones (3,097) Peaky Blinders (2,040) Manhunt: Unabomber (1,980) Lucifer (1,616) Designated Survivor (1,491) Supernatural (1,354) The Big Bang Theory (1,082)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017