Giriş Kayıt
Nira Park

Nira Park


Yapımcı

Nira Park, yapımcı. Spaced (1999), Zombilerin Şafağı (2004), Sıkı Aynasızlar (2007), Black Books (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: MC Nozy Parkeez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 9.2 535

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Yapımcı 6.2 61,082
2015 Komedi Yapımcı 6.8 36,366
2014 Komedi Yapımcı 6.2 15,015

Korku Yolu
2013 Korku Yapımcı 5.5 6,591

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Yapımcı 7.0 197,069

Garip Turistler
2012 Komedi Yapımcı 6.5 21,754
2011 Macera Yapımcı 7.0 199,976

Uzaylıların Şafağı
2011 Aksiyon Yapımcı 6.6 84,983
2011 Komedi Yapımcı 8.0 5,425
2010 Komedi Yapımcı 7.8 2,894

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon Yapımcı 7.5 287,992

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Yapımcı 7.9 368,902

Gizemli Yolcu
2007 Dram Yapımcı 8.0 30

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi Yapımcı 8.0 413,222
2000 Müzik Yapımcı    
2000 Komedi Yapımcı 8.6 42,782
1999 Komedi Yapımcı 8.7 41,382
Dizi Altyazıları
The Flash (6,868) Into the Badlands (3,359) Black Sails (2,370) Legion (2,265) Vikings (1,779) Legends of Tomorrow (1,621) Arrow (1,603) 24: Legacy (1,598) Iron Fist (1,582) Game of Thrones (1,404)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017