Giriş Kayıt
Nira Park

Nira Park


Yapımcı

Nira Park, yapımcı. Spaced (1999), Zombilerin Şafağı (2004), Sıkı Aynasızlar (2007), Black Books (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: MC Nozy Parkeez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Yapımcı    

Tam Gaz
2017 Aksiyon Yapımcı 7.7 298,496

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Yapımcı 6.2 74,919
2015 Komedi Yapımcı 6.8 40,825
2014 Komedi Yapımcı 6.2 15,968

Korku Yolu
2013 Korku Yapımcı 5.5 6,899

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Yapımcı 7.0 217,466

Garip Turistler
2012 Komedi Yapımcı 6.5 22,901
2011 Macera Yapımcı 7.0 211,173

Uzaylıların Şafağı
2011 Aksiyon Yapımcı 6.6 90,129
2011 Komedi Yapımcı 8.0 6,661
2010 Komedi Yapımcı 7.8 3,018

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon Yapımcı 7.5 315,795

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Yapımcı 7.9 400,133

Gizemli Yolcu
2006 Dram Yapımcı 5.4 3,498

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi Yapımcı 8.0 443,792
2000 Müzik Yapımcı    
2000 Komedi Yapımcı 8.5 46,593
1999 Komedi Yapımcı 8.6 44,259
- Yapımcı    
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018