Giriş Kayıt
Nira Park

Nira Park


Yapımcı

Nira Park, yapımcı. Spaced (1999), Zombilerin Şafağı (2004), Sıkı Aynasızlar (2007), Black Books (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: MC Nozy Parkeez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tam Gaz
2017 Aksiyon Yapımcı 7.8 185,482

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Yapımcı 6.2 67,856
2015 Komedi Yapımcı 6.8 39,125
2014 Komedi Yapımcı 6.2 15,555

Korku Yolu
2013 Korku Yapımcı 5.5 6,899

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Yapımcı 7.0 208,331

Garip Turistler
2012 Komedi Yapımcı 6.5 22,135
2011 Macera Yapımcı 7.0 205,863

Uzaylıların Şafağı
2011 Aksiyon Yapımcı 6.6 87,811
2011 Komedi Yapımcı 8.0 5,990
2010 Komedi Yapımcı 7.8 3,018

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon Yapımcı 7.5 303,029

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Yapımcı 7.9 386,597

Gizemli Yolcu
2006 Dram Yapımcı 5.4 3,498

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi Yapımcı 8.0 429,951
2000 Müzik Yapımcı    
2000 Komedi Yapımcı 8.5 44,776
1999 Komedi Yapımcı 8.7 42,899
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017