Giriş Kayıt
Nira Park

Nira Park


Yapımcı

Nira Park, yapımcı. Spaced (1999), Zombilerin Şafağı (2004), Sıkı Aynasızlar (2007), Black Books (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: MC Nozy Parkeez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı    

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Yapımcı 6.2 59,728
2015 Komedi Yapımcı 6.8 35,995
2014 Komedi Yapımcı 6.2 15,015

Korku Yolu
2013 Korku Yapımcı 5.5 6,591

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Yapımcı 7.0 195,662

Garip Turistler
2012 Komedi Yapımcı 6.5 21,562
2011 Macera Yapımcı 7.0 198,987

Uzaylıların Şafağı
2011 Aksiyon Yapımcı 6.6 84,649
2011 Komedi Yapımcı 8.0 5,425
2010 Komedi Yapımcı 7.8 2,894

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon Yapımcı 7.5 286,244

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Yapımcı 7.9 366,931

Gizemli Yolcu
2007 Dram Yapımcı 8.0 30

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi Yapımcı 8.0 411,205
2000 Müzik Yapımcı    
2000 Komedi Yapımcı 8.6 42,569
1999 Komedi Yapımcı 8.7 41,200
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,454) Legion (8,471) The 100 (8,041) Taboo (6,594) The Big Bang Theory (5,748) Arrow (4,720) Black Sails (3,812) The Expanse (3,349) Vikings (3,343) The Flash (3,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017