Giriş Kayıt
Nira Park

Nira Park


Yapımcı

Nira Park, yapımcı. Spaced (1999), Zombilerin Şafağı (2004), Sıkı Aynasızlar (2007), Black Books (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: MC Nozy Parkeez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 8.6 908

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Yapımcı 6.2 62,489
2015 Komedi Yapımcı 6.8 36,750
2014 Komedi Yapımcı 6.2 15,015

Korku Yolu
2013 Korku Yapımcı 5.5 6,899

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Yapımcı 7.0 198,628

Garip Turistler
2012 Komedi Yapımcı 6.5 22,032
2011 Macera Yapımcı 7.0 200,862

Uzaylıların Şafağı
2011 Aksiyon Yapımcı 6.6 85,406
2011 Komedi Yapımcı 8.0 5,658
2010 Komedi Yapımcı 7.8 3,004

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon Yapımcı 7.5 289,865

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Yapımcı 7.9 371,246

Gizemli Yolcu
2007 Dram Yapımcı 8.0 30

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi Yapımcı 8.0 415,571
2000 Müzik Yapımcı    
2000 Komedi Yapımcı 8.6 43,130
1999 Komedi Yapımcı 8.7 41,612
Film Altyazıları
Gold (2,606) Personal Shopper (1,759) Get Out (1,712) Logan (1,520) Silence (1,466) The Age of Shadows (1,015) Split (982) La La Land (942) The Fate of the Furious (897) Rings (885)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,217) The Flash (4,994) Into the Badlands (3,253) Gotham (2,400) The Blacklist (1,848) Fargo (1,816) Game of Thrones (1,534) Vikings (1,455) The Last Kingdom (1,451) Billions (1,275)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017