Giriş Kayıt
Jonni Paris

Jonni Paris (66)


Oyuncu

Faye Janet Buse, 17 Nisan 1932 Los Angeles County, California, ABD doğumlu oyuncu. South Pacific (1958) yapımıyla biliniyor.26 Ocak 1999 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Faye Janet Buse
Doğum Tarihi: 17 Nisan 1932
Ölüm Tarihi: 26 Ocak 1999
Doğum Yeri: Los Angeles County, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jonnie Paris
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1958 26 Müzikal Oyuncu 6.9 6,308

80 Günde Devr-i Alem
1956 24 Macera Oyuncu 6.8 18,852
1956 24 Western Oyuncu 7.1 717
1955 23 Aksiyon Oyuncu 5.6 333

Arka Pencere
1954 22 Gizem Oyuncu 8.5 332,610
1952 20 Aksiyon Oyuncu 5.8 61
1952 20 Komedi Oyuncu 5.3 432
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,141) Passengers (8,492) Doctor Strange (4,783) Arrival (3,586) Assassin's Creed (2,972) Allied (2,780) Fences (2,714) Hacksaw Ridge (2,263) Moana (1,847) Nocturnal Animals (1,440)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,521) Legion (8,513) The 100 (8,103) Taboo (6,870) The Big Bang Theory (5,819) Arrow (4,758) Black Sails (3,870) Vikings (3,394) The Expanse (3,378) The Flash (3,339)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017