Giriş Kayıt
Jonni Paris

Jonni Paris (66)


Oyuncu

Faye Janet Buse, 17 Nisan 1932 Los Angeles County, California, ABD doğumlu oyuncu. South Pacific (1958) yapımıyla biliniyor.26 Ocak 1999 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Faye Janet Buse
Doğum Tarihi: 17 Nisan 1932
Ölüm Tarihi: 26 Ocak 1999
Doğum Yeri: Los Angeles County, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jonnie Paris
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1958 26 Müzikal Oyuncu 6.9 6,405

80 Günde Devr-i Alem
1956 24 Macera Oyuncu 6.8 19,275
1956 24 Western Oyuncu 7.1 717
1955 23 Aksiyon Oyuncu 5.6 333

Arka Pencere
1954 22 Gizem Oyuncu 8.5 339,670
1952 20 Aksiyon Oyuncu 5.8 61
1952 20 Komedi Oyuncu 5.3 432
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,265) Kidnap (4,391) The Fate of the Furious (4,013) The Boss Baby (2,792) Contratiempo (1,949) Dangal (1,803) The Great Wall (1,560) Get Out (1,353) The LEGO Batman Movie (1,353) The Shack (1,162)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,778) American Gods (6,106) Fargo (4,907) Lucifer (4,868) Into the Badlands (3,028) The 100 (2,968) Arrow (2,656) Twin Peaks (2,397) The Flash (1,940) 12 Monkeys (1,925)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017