Giriş Kayıt
Robert Parigi

Robert Parigi


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Editör

Robert Parigi, yapımcı, yapım yöneticisi, editör. Love Object (2003), (1993) Beavis and Butt-Head (1993), (2005) Night Stalker (2005), (2009) The Goode Family (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Yapımcı 7.5 164,948
2009 Animasyon Yapımcı 6.6 1,080
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 3.2 3,355
2005 Suç Yapımcı 6.6 1,102
2003 Dram Yönetmen
Senarist
6.5 2,971

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Oyuncu 5.7 27,104
2003 Dram Yapımcı 5.9 283
2002 Dram Editorial Department 6.2 145
1997 Dram Yapımcı 6.4 95
1997 Animasyon Yapımcı 7.3 38,890
1996 Suç Yapımcı 7.3 2,835
1995 Dram Yapım Yöneticisi    
1994 Aksiyon Sesler 8.3 24,233
1993 Animasyon Yapımcı 7.5 23,187
1990 Fantastik Editorial Department
Çeşitli
   

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.0 17,299
1988 Komedi Çeşitli 7.7 5,768
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018