Giriş Kayıt
Kerin Parfitt

Kerin Parfitt


Makyaj

Kerin Parfitt, makyaj. Two Pints of Lager and a Packet of Crisps (2001), My Life So Far (1999), Yaramaz Köstebek (1996), Coming of Age (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kerrin Parfitt
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Macera Makyaj 7.5 273,420

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon Makyaj 6.8 119,042
2009 Biyografi Makyaj 7.1 2,961
2007 Belgesel Makyaj 6.5 236
2007 Komedi Makyaj 4.7 700
2005 Dram Makyaj    
2003 Biyografi Makyaj 7.3 1,891
2003 Dram Makyaj 5.2 1,878
2002 Dram Makyaj 6.6 1,992
2001 Komedi Makyaj 7.1 3,075
1999 Biyografi Makyaj 6.5 2,480

Güvercinin Kanatları
1997 Dram Makyaj 7.2 8,978
1997 Suç Makyaj 8.2 5,504

Yaramaz Köstebek
1996 Macera Makyaj 6.3 2,463
1985 Dram Makyaj 5.0 6,623
Film Altyazıları
Rampage (13,324) Ready Player One (8,016) Blockers (1,961) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,478) The Cured (736) Future World (647) Den 12. mann (630) Black Panther (527) Red Sparrow (375)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,560) The 100 (2,873) La casa de papel (2,201) The Expanse (2,190) 12 Monkeys (2,142) The Crossing (1,940) Into the Badlands (1,716) Vikings (1,144) Legion (1,125) Supernatural (1,021)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018