Giriş Kayıt
Etela Pardo

Etela Pardo


Oyuncu

Etela Pardo, oyuncu.

Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Suç Oyuncu    

Seni istiyorum
1998 Suç Oyuncu 6.3 2,384
1998 Dram Oyuncu    
1998 Dram Oyuncu    

Aziz
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 53,797
1972 Savaş Oyuncu 8.2 1,607
Dizi Altyazıları
Fargo (5,964) Arrow (5,398) American Gods (4,713) The Flash (4,594) The 100 (4,085) 12 Monkeys (3,248) Better Call Saul (3,041) Supernatural (2,736) Game of Thrones (2,677) The Blacklist (2,606)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017