Giriş Kayıt
Etela Pardo

Etela Pardo


Oyuncu

Etela Pardo, oyuncu.

Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Suç Oyuncu    

Seni istiyorum
1998 Suç Oyuncu 6.3 2,384
1998 Dram Oyuncu    
1998 Dram Oyuncu    

Aziz
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 53,456
1972 Savaş Oyuncu 8.2 1,607
Film Altyazıları
Live by Night (14,324) Resident Evil: The Final Chapter (6,406) Why Him? (6,343) Rogue One (4,692) Patriots Day (3,633) Hidden Figures (3,574) Assassin's Creed (3,367) Paterson (2,384) Split (2,384) Allied (2,295)
Dizi Altyazıları
The Flash (4,716) Black Sails (4,570) The 100 (3,962) Legion (3,665) Into the Badlands (3,180) The Originals (2,678) The Last Kingdom (2,355) Arrow (2,254) Vikings (2,251) Designated Survivor (1,930)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017