Giriş Kayıt
Joseph Papp

Joseph Papp (70)


Yapımcı, Oyuncu

Joseph Papirofsky, 22 Haziran 1921 Brooklyn, New York, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu. Bolluk (1985) yapımıyla biliniyor.31 Ekim 1991 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Joseph Papirofsky
Doğum Tarihi: 22 Haziran 1921
Ölüm Tarihi: 31 Ekim 1991
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Papp József | Joseph Papirofsky | Joe Papp
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Biyografi 6.3 1,195
1985 64 Dram Çeşitli 6.1 7,561

Bolluk
1985 64 Dram Yapımcı 6.1 2,096
1983 62 Belgesel    
1983 62 Komedi Yapımcı 7.2 2,540
1981 60 Komedi Yapımcı    
1979 58 Dram Yapımcı    
1971 50 Komedi Oyuncu 6.2 325
1970 Dram Oyuncu 7.8 2,113
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017