Giriş Kayıt
Patrick Pankhurst

Patrick Pankhurst


Oyuncu

Patrick Pankhurst, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Patrick Pakhurst
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu    

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Oyuncu 6.3 350,418

Aman Tanrım
2007 Komedi Oyuncu 5.4 123,536

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Oyuncu 6.9 280,840
2000 Korku Oyuncu 3.9 1,036

Kara Koyun
1996 Komedi Oyuncu 6.2 31,453

Rocky 4
1985 Dram Oyuncu 6.8 152,960

Cadılar Bayramı 3 : Cadının Mevsimi
1982 Korku Oyuncu 4.7 32,386
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,135
Dizi Altyazıları
La casa de papel (25,765) Vikings (2,537) Black Mirror (2,302) Counterpart (2,034) Bron/Broen (1,809) Legends of Tomorrow (1,482) Supernatural (1,185) Altered Carbon (1,064) The Alienist (1,050) Blindspot (920)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018