Giriş Kayıt
Patrick Pankhurst

Patrick Pankhurst


Oyuncu

Patrick Pankhurst, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Patrick Pakhurst
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu    

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Oyuncu 6.3 345,051

Aman Tanrım
2007 Komedi Oyuncu 5.4 121,276

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Oyuncu 6.9 275,169
2000 Korku Oyuncu 3.9 1,036

Kara Koyun
1996 Komedi Oyuncu 6.2 31,453

Rocky 4
1985 Dram Oyuncu 6.8 148,677

Cadılar Bayramı 3 : Cadının Mevsimi
1982 Korku Oyuncu 4.7 31,438
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,094
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017