Giriş Kayıt
Antonio Panizza

Antonio Panizza


Makyaj, Oyuncu

Antonio Panizza, makyaj, oyuncu. Sırrımın Çiçeği (1995), Rüyaların Kızı (1998), Ocho apellidos catalanes (2015), La reina de España (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Makyaj 5.6 195
2016 Komedi Makyaj 5.0 927
2015 Komedi Makyaj 5.1 2,908
2015 Makyaj    
2014 Makyaj 6.2 276

Devlerin Günahı
2011 Biyografi Makyaj 5.9 3,901

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Makyaj 6.3 158,801
2008 Komedi Makyaj    

Bir Matador Metresi
2008 Biyografi Makyaj 5.7 2,250
2002 Dram Makyaj 6.4 248

Tanrıdan Haber Yok
2001 Komedi Makyaj 6.5 4,785
2001 Komedi Makyaj 6.9 330
2000 Dram Makyaj 7.2 569
2000 Dram Makyaj 3.7 210

Rus Bebeği
1999 Makyaj 5.2 19

Rüyaların Kızı
1998 Komedi Makyaj 6.9 2,775
1998 Komedi Makyaj 6.2 285
1997 Komedi Oyuncu
Makyaj
5.5 166

Sırrımın Çiçeği
1995 Dram Makyaj 7.1 7,915
Dizi Altyazıları
Vikings (6,372) Shameless (3,834) Game of Thrones (3,081) Mr. Robot (2,968) Supernatural (2,750) The Big Bang Theory (2,210) Arrow (2,200) Outlander (1,927) Gotham (1,792) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,767)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017