Giriş Kayıt
Heather Dubrow

Heather Dubrow (48)


Oyuncu

Heather Dubrow, 05 Ocak 1969 Bronx, New York, ABD doğumlu oyuncu. "Jenny" (1997) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ocak 1969
Doğum Yeri: Bronx, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Heather Dubrow
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Gerilim Oyuncu 7.1 435
2009 Komedi Oyuncu 5.8 476
2002 33 Komedi Oyuncu 6.7 1,494

İlk 20 Milyon
2002 33 Komedi Oyuncu 5.6 2,796
1999 Komedi Oyuncu 8.3 598
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017