Giriş Kayıt
Suresh Pai

Suresh Pai


Editör, Editör

Suresh Pai, editör, editör. Anbe Sivam (2003), Bheja Fry (2007), Tere Bin Laden (2010), Ankhon Dekhi (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Suresh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Editör 3.1 32
2015 Gizem Editör 7.7 2,712
2013 Komedi Editör 8.1 5,196
2011 Macera Editör 3.7 840
2011 Komedi Editör 3.6 216
2011 Dram Editör 7.4 378
2011 Komedi Editör 4.7 964
2011 Aksiyon Editör 4.1 220
2010 Komedi Editör 7.3 7,380
2009 Romantik Editör 5.5 228
2009 Aksiyon Editör 4.6 1,991
2007 Komedi Editör 7.7 7,257
2005 Komedi Editör 3.4 447
2005 Dram Editör 7.4 4,957
2004 Müzikal Editör 4.7 15
2003 Komedi Editör 7.3 1,598
2003 Macera Editör 9.0 7,107
2002 Dram Editör 6.9 132
2001 Dram Editör 6.1 301
1997 Gerilim Editorial Department 6.3 157
1979 Aksiyon Editorial Department 6.8 698
Film Altyazıları
Gold (2,510) Get Out (1,659) Personal Shopper (1,553) Logan (1,422) Silence (1,300) The Age of Shadows (972) Split (919) La La Land (886) Rings (851) The Fate of the Furious (781)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,925) The Flash (4,367) Into the Badlands (3,169) Gotham (2,219) The Blacklist (1,777) Fargo (1,687) The Last Kingdom (1,406) Vikings (1,393) Game of Thrones (1,388) Billions (1,193)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017