Giriş Kayıt
Mary Ann Page

Mary Ann Page


Yapımcı

Mary Anne Cholmondeley Thornton Page, yapımcı. İyi Evlat (1993) yapımıyla biliniyor.11 Ocak 2010 tarihinde (40 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Mary Anne Cholmondeley Thornton Page
Ölüm Tarihi: 11 Ocak 2010
Diğer Bir İsmi: Mary Anne Page
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram 6.5 864
2000 Komedi Yapımcı 6.0 342

İyi Evlat
1993 Dram Yapımcı 6.4 29,259
1993 Komedi Yapımcı 6.0 2,096
1991 Macera Yapımcı 6.1 2,772
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,118) Doctor Strange (6,658) Allied (6,308) Moana (4,791) Lion (3,484) Arrival (3,120) Forushande (2,869) John Wick: Chapter 2 (2,786) Hacksaw Ridge (2,204) Fences (2,022)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,260) Supernatural (4,641) The Expanse (4,308) Vikings (3,951) Suits (3,619) The Big Bang Theory (2,451) Sherlock (2,375) Arrow (2,001) Legion (1,961) Black Sails (1,727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017