Giriş Kayıt
Dominik Pagacz

Dominik Pagacz


Sesler

Dominik Pagacz, sesler. (1998) Kırmızı Keman (1998), (1999) ÖldürenTutku (1999), (2003) Aklımı Çelme (2003), (1999) Yaşlı Adam ve Deniz (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Sesler    

Sır
2009 Dram Sesler 6.4 244

Aklımı Çelme
2003 Komedi Sesler 7.5 4,495
2001 Dram Sesler 6.9 129

Katran Kaplı Melek
2001 Dram Sesler 7.0 241
2000 Dram Sesler 7.1 130

ÖldürenTutku
1999 Dram Sesler 4.9 13,402

Yaşlı Adam ve Deniz
1999 Kısa Metraj Sesler 8.1 2,858

Kırmızı Keman
1998 Dram Sesler 7.7 28,188
1995 Dram Sesler    
1995 Aksiyon Sesler 5.6 978
1990 Dram Sesler 7.0 140
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017