Giriş Kayıt
Alex Paez

Alex Paez (53)


Oyuncu

Alex Paez, 25 Temmuz 1963 Queens, New York, ABD doğumlu oyuncu. The Magic Hat (1977) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1963
Doğum Yeri: Queens, New York, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Oyuncu    
2009 Aksiyon Oyuncu    
2008 45 Aksiyon Oyuncu    

Denizde Esaret
2008 45 Aksiyon Oyuncu    
2007 44 Aksiyon Oyuncu    

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 45,149
1985 22 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017