Giriş Kayıt
Dira Paes

Dira Paes (47)


Oyuncu, Yapımcı

Ecleidira Maria Fonseca Paes, 30 Haziran 1969 Abaetetuba, Pará, Brezilya doğumlu oyuncu, yapımcı. Francisco'nun İki Oğlu (2005), Mango Sarısı (2002), E Aí... Comeu? (2012), Ó Paí, Ó (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ecleidira Maria Fonseca Paes
Doğum Tarihi: 30 Haziran 1969
Doğum Yeri: Abaetetuba, Pará, Brezilya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 47 Dram Oyuncu 7.1 30
2013 44 Oyuncu 5.8 28
2012 43 Dram Oyuncu 6.9 228
2012 43 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 1,486
2012 43 Dram Oyuncu 7.2 208

Hep Beraberiz
2011 42 Dram Oyuncu 5.8 195
2009 Macera Oyuncu 6.5 340
2008 39 Oyuncu 6.0 344
2007 38 Komedi Oyuncu 5.9 984
2007 38 Komedi Oyuncu    

Bataklık Hayvanları
2006 37 Dram Oyuncu 6.3 752

Francisco'nun İki Oğlu
2005 36 Biyografi Oyuncu 7.0 2,246
2004 35 Macera Oyuncu 6.6 1,744

Mango Sarısı
2002 33 Dram Oyuncu 6.7 1,464
2000 31 Suç Oyuncu 7.2 538
1997 28 Savaş Oyuncu 7.0 94

Zümrüt Ormanı
1985 16 Aksiyon Oyuncu 6.9 7,766
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,421) Kidnap (4,679) The Fate of the Furious (4,079) The Boss Baby (2,839) Contratiempo (2,030) Dangal (1,855) The Great Wall (1,595) Get Out (1,401) The LEGO Batman Movie (1,370) The Shack (1,174)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,896) American Gods (6,339) Fargo (5,004) Lucifer (4,992) Into the Badlands (3,163) The 100 (3,061) Arrow (2,703) Twin Peaks (2,648) 12 Monkeys (2,006) The Flash (1,980)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017