Giriş Kayıt
Edward Padilla

Edward Padilla


Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni

Edward Padilla, oyuncu, oyuncu yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.8 217
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 25,140
2011 Komedi Oyuncu 7.2 28,434

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 423,716

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Oyuncu 6.5 386,321

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Çeşitli 7.7 288,668
1993 Dram Oyuncu 5.8 5,620
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018