Giriş Kayıt
Edward Padilla

Edward Padilla


Oyuncu

Edward Padilla, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 25,140
2011 Komedi Oyuncu 7.2 28,092

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 414,518

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Oyuncu 6.5 376,380

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Çeşitli 7.7 283,382
1993 Dram Oyuncu 5.8 5,620
Film Altyazıları
Baywatch (15,716) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,299) Dangal (2,541) 6 Days (2,514) Dunkirk (2,347) Lady Macbeth (2,342) Security (1,917) King Arthur: Legend of the Sword (1,418) Wakefield (1,362) Alien: Covenant (1,093)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (129,155) The Defenders (5,699) Rick and Morty (4,245) The Strain (2,920) Suits (2,100) The Sinner (1,651) Mr. Mercedes (1,477) Fargo (1,271) Breaking Bad (1,107) Preacher (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017