Giriş Kayıt
Edward Padilla

Edward Padilla


Oyuncu

Edward Padilla, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 25,140
2011 Komedi Oyuncu 7.2 27,898

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 406,070

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Oyuncu 6.5 370,369

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Çeşitli 7.7 279,837
1993 Dram Oyuncu 5.8 5,620
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017