Giriş Kayıt
Michael S. Pack

Michael S. Pack


Makyaj, Özel Efekt

Michael S. Pack, makyaj, Özel efekt. RoboCop: Prime Directives (2000), (2010) Yürüyen Ölüler (2010), (2002) Siyah Giyen Adamlar 2 (2002), (1996) Vampir Avcısı Buffy (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Pack | Mike Pack
Takma İsmi: Mike
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Özel Efekt 5.3 166,634
2016 Aksiyon Makyaj 6.0 2,133

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Makyaj 8.1 830,586
2014 Aksiyon Makyaj 5.3 6,737

Dehşet Kapanı
2012 Korku Makyaj 7.0 315,552

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Makyaj 8.4 737,878

Kurt Adam
2010 Dram Makyaj 5.8 94,683

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 336,017
2007 Komedi Makyaj 6.8 60,051

300 Spartalı
2006 Aksiyon Makyaj 7.7 663,815

Lanetli Ruh
2006 Korku Makyaj 5.0 6,911

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Makyaj 6.9 119,841
2005 Dram Makyaj 7.3 154
2005 Dram Makyaj 7.6 190,938

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Makyaj 7.3 211,284

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.1 292,356

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 194,579

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Makyaj 5.5 156,394
2000 Aksiyon Makyaj 4.7 1,997
1998 Aksiyon Makyaj    

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Makyaj 8.2 112,193
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,111) Den of Thieves (2,766) Maze Runner: The Death Cure (2,491) Hostiles (1,908) Winchester (1,712) A martfüi rém (1,549) Bleeding Steel (1,513) 12 Strong (1,349) The Commuter (1,245) Submergence (631)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,745) La casa de papel (7,258) The Big Bang Theory (3,420) Gotham (2,944) Supernatural (2,898) The Terror (2,652) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,623) Arrow (2,042) The Flash (1,362) Vikings (1,337)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018