Giriş Kayıt
Michael S. Pack

Michael S. Pack


Makyaj, Özel Efekt

Michael S. Pack, makyaj, Özel efekt. (2010) Yürüyen Ölüler (2010), (2002) Siyah Giyen Adamlar 2 (2002), (1997) Vampir Avcısı Buffy (1997), (2000) Charlie'nin Melekleri (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Pack | Mike Pack
Takma İsmi: Mike
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Özel Efekt 5.4 142,171
2016 Aksiyon Makyaj 5.9 1,725

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Makyaj 8.1 737,643
2014 Aksiyon Makyaj 5.3 6,247

Dehşet Kapanı
2012 Korku Makyaj 7.0 292,644

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Makyaj 8.5 684,937

Kurt Adam
2010 Dram Makyaj 5.8 91,733

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 318,207
2007 Komedi Makyaj 6.7 57,251

300 Spartalı
2006 Aksiyon Makyaj 7.7 632,206

Lanetli Ruh
2006 Korku Makyaj 5.0 6,911

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Makyaj 6.9 114,090
2005 Dram Makyaj 7.3 154
2005 Dram Makyaj 7.7 173,087

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Makyaj 7.4 201,400

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.1 278,143

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 183,107

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Makyaj 5.5 149,687
2000 Aksiyon Makyaj    
1998 Aksiyon Makyaj    

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Makyaj 8.2 106,104
Film Altyazıları
Live by Night (9,732) Why Him? (6,660) Rogue One (3,417) Resident Evil: The Final Chapter (3,376) Patriots Day (2,418) Assassin's Creed (2,136) Hidden Figures (2,047) Paterson (1,324) Split (1,255) Allied (960)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,305) Black Sails (4,194) Into the Badlands (3,233) Legion (2,409) The 100 (2,146) Vikings (1,842) Arrow (1,656) Taken (1,566) The Originals (1,460) Designated Survivor (1,458)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017