Giriş Kayıt
Michael S. Pack

Michael S. Pack


Makyaj, Özel Efekt

Michael S. Pack, makyaj, Özel efekt. (2010) Yürüyen Ölüler (2010), (2002) Siyah Giyen Adamlar 2 (2002), (1997) Vampir Avcısı Buffy (1997), (2000) Charlie'nin Melekleri (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Pack | Mike Pack
Takma İsmi: Mike
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Özel Efekt 5.3 148,186
2016 Aksiyon Makyaj 5.9 1,748

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Makyaj 8.1 758,616
2014 Aksiyon Makyaj 5.3 6,357

Dehşet Kapanı
2012 Korku Makyaj 7.0 295,864

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Makyaj 8.5 693,842

Kurt Adam
2010 Dram Makyaj 5.8 92,201

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 321,662
2007 Komedi Makyaj 6.7 57,575

300 Spartalı
2006 Aksiyon Makyaj 7.7 637,520

Lanetli Ruh
2006 Korku Makyaj 5.0 6,911

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Makyaj 6.9 114,958
2005 Dram Makyaj 7.3 154
2005 Dram Makyaj 7.7 175,848

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Makyaj 7.4 202,913

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.1 280,062

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 184,516

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Makyaj 5.5 150,722
2000 Aksiyon Makyaj    
1998 Aksiyon Makyaj    

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Makyaj 8.2 107,300
Dizi Altyazıları
Fargo (6,109) Arrow (5,656) American Gods (5,316) The Flash (4,826) The 100 (4,256) 12 Monkeys (3,393) Better Call Saul (3,197) The Blacklist (3,093) Supernatural (2,979) Game of Thrones (2,821)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017