Giriş Kayıt
Michael S. Pack

Michael S. Pack


Makyaj, Özel Efekt

Michael S. Pack, makyaj, Özel efekt. RoboCop: Prime Directives (2000), (2010) Yürüyen Ölüler (2010), (2002) Siyah Giyen Adamlar 2 (2002), (1997) Vampir Avcısı Buffy (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Pack | Mike Pack
Takma İsmi: Mike
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Özel Efekt 5.3 159,747
2016 Aksiyon Makyaj 6.0 1,927

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Makyaj 8.1 800,237
2014 Aksiyon Makyaj 5.3 6,559

Dehşet Kapanı
2012 Korku Makyaj 7.0 307,528

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Makyaj 8.5 718,158

Kurt Adam
2010 Dram Makyaj 5.8 93,618

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 329,723
2007 Komedi Makyaj 6.8 58,448

300 Spartalı
2006 Aksiyon Makyaj 7.7 652,490

Lanetli Ruh
2006 Korku Makyaj 5.0 6,911

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Makyaj 6.9 117,800
2005 Dram Makyaj 7.3 154
2005 Dram Makyaj 7.7 183,309

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Makyaj 7.3 207,684

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.1 286,029

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 191,506

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Makyaj 5.5 153,737
2000 Aksiyon Makyaj 4.7 1,997
1998 Aksiyon Makyaj    

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Makyaj 8.2 109,976
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017