Giriş Kayıt
Michael S. Pack

Michael S. Pack


Makyaj, Özel Efekt

Michael S. Pack, makyaj, Özel efekt. RoboCop: Prime Directives (2000), (2010) Yürüyen Ölüler (2010), (2002) Siyah Giyen Adamlar 2 (2002), (1997) Vampir Avcısı Buffy (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Pack | Mike Pack
Takma İsmi: Mike
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Özel Efekt 5.3 164,208
2016 Aksiyon Makyaj 6.0 2,117

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Makyaj 8.1 817,985
2014 Aksiyon Makyaj 5.3 6,653

Dehşet Kapanı
2012 Korku Makyaj 7.0 312,256

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Makyaj 8.4 730,352

Kurt Adam
2010 Dram Makyaj 5.8 94,276

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 333,394
2007 Komedi Makyaj 6.8 59,417

300 Spartalı
2006 Aksiyon Makyaj 7.7 659,667

Lanetli Ruh
2006 Korku Makyaj 5.0 6,911

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Makyaj 6.9 119,050
2005 Dram Makyaj 7.3 154
2005 Dram Makyaj 7.6 187,947

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Makyaj 7.3 209,780

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.1 289,906

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 193,515

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Makyaj 5.5 155,280
2000 Aksiyon Makyaj 4.7 1,997
1998 Aksiyon Makyaj    

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Makyaj 8.2 111,247
Dizi Altyazıları
La casa de papel (24,752) Vikings (2,471) Black Mirror (2,208) Counterpart (2,009) Bron/Broen (1,781) Legends of Tomorrow (1,415) Supernatural (1,153) Altered Carbon (1,024) The Alienist (1,015) Blindspot (899)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018