Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Michael S. Pack

Michael S. Pack


Makyaj, Özel Efekt

Michael S. Pack, makyaj, Özel efekt. (2010) Yürüyen Ölüler (2010), (2002) Siyah Giyen Adamlar 2 (2002), (1997) Vampir Avcısı Buffy (1997), (2000) Charlie'nin Melekleri (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Pack | Mike Pack
Takma İsmi: Mike
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Özel Efekt 5.4 131,079
2016 Aksiyon Makyaj 6.0 1,559

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Makyaj 8.1 722,101
2014 Aksiyon Makyaj 5.3 6,106

Dehşet Kapanı
2012 Korku Makyaj 7.0 288,528

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Makyaj 8.6 671,948

Kurt Adam
2010 Dram Makyaj 5.8 91,152

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Makyaj 7.0 314,970
2007 Komedi Makyaj 6.7 56,684

300 Spartalı
2006 Aksiyon Makyaj 7.7 624,913

Lanetli Ruh
2006 Korku Makyaj 5.0 6,911

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Makyaj 6.9 112,710
2005 Dram Makyaj 7.3 154

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Makyaj 7.4 199,394

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.1 275,547

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 181,172

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Makyaj 5.5 148,314
2000 Aksiyon Makyaj    
1998 Aksiyon Makyaj    

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Makyaj 8.2 104,718
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017