Giriş Kayıt
Gazanfer Özcan

Gazanfer Özcan (78)


Oyuncu

Gazanfer Özcan, 27 Ocak 1931 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Keloğlan Kara Prens'e Karşı (2006), Komser Şekspir (2000), (2004) Avrupa Yakası (2004), (1975) Ah Nerede (1975) gibi yapımlarla biliniyor.17 Şubat 2009 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Ocak 1931
Ölüm Tarihi: 17 Şubat 2009
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Kova
9.6 (14 Oy)
  • Currently 192.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 76 Dram Oyuncu 6.4 5,528
2006 75 Komedi Oyuncu 1.8 8,406
2004 Komedi Oyuncu 8.4 9,960
2003 Komedi Oyuncu 7.6 42
2000 69 Oyuncu 5.8 2,313
1978 47 Macera Oyuncu 5.9 116
1977 46 Oyuncu 6.9 559
1975 44 Komedi Oyuncu 7.7 2,206
1975 44 Komedi Oyuncu    
1975 44 Macera Oyuncu    
1975 44 Komedi Oyuncu    
1970 39 Komedi Oyuncu 7.0 31
1962 31 Dram Oyuncu    
1961 30 Dram Oyuncu 6.6 27
1961 30 Dram Oyuncu 4.5 23
1958 27 Dram Oyuncu    
1954 23 Macera Oyuncu    
1954 23 Dram Oyuncu 6.0 22
1953 22 Komedi Oyuncu 5.9 10
1952 21 Macera Oyuncu 7.2 35
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017