Giriş Kayıt
Gazanfer Özcan

Gazanfer Özcan (78)


Oyuncu

Gazanfer Özcan, 27 Ocak 1931 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Keloğlan Kara Prens'e Karşı (2006), Komser Şekspir (2000), (2004) Avrupa Yakası (2004), (1975) Ah Nerede (1975) gibi yapımlarla biliniyor.17 Şubat 2009 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Ocak 1931
Ölüm Tarihi: 17 Şubat 2009
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Kova
9.6 (14 Oy)
  • Currently 192.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 76 Dram Oyuncu 6.4 5,491
2006 75 Komedi Oyuncu 1.8 8,204
2004 Komedi Oyuncu 8.4 9,827
2003 Komedi Oyuncu 7.6 42
2000 69 Oyuncu 5.8 2,286
1978 47 Macera Oyuncu 5.9 114
1977 46 Oyuncu 6.9 552
1975 44 Komedi Oyuncu 7.7 2,160
1975 44 Komedi Oyuncu    
1975 44 Macera Oyuncu    
1975 44 Komedi Oyuncu    
1970 39 Komedi Oyuncu 7.0 31
1962 31 Dram Oyuncu    
1961 30 Dram Oyuncu 6.6 27
1961 30 Dram Oyuncu 4.5 23
1958 27 Dram Oyuncu    
1954 23 Macera Oyuncu    
1954 23 Dram Oyuncu 6.0 22
1953 22 Komedi Oyuncu 5.9 10
1952 21 Macera Oyuncu 7.3 32
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (13,752) Passengers (8,739) Doctor Strange (5,050) Arrival (3,808) Assassin's Creed (3,145) Fences (3,120) Allied (2,916) Hacksaw Ridge (2,450) Moana (1,958) Forushande (1,563)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,824) The 100 (8,788) Legion (8,697) Taboo (8,497) The Big Bang Theory (6,186) Arrow (5,013) Black Sails (4,982) Vikings (3,762) The Expanse (3,521) The Flash (3,507)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017