Giriş Kayıt
Gazanfer Özcan

Gazanfer Özcan (78)


Oyuncu

Gazanfer Özcan, 27 Ocak 1931 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Keloğlan Kara Prens'e Karşı (2006), Komser Şekspir (2000), (2004) Avrupa Yakası (2004), (1975) Ah Nerede (1975) gibi yapımlarla biliniyor.17 Şubat 2009 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Ocak 1931
Ölüm Tarihi: 17 Şubat 2009
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Kova
9.7 (15 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 76 Dram Oyuncu 6.4 5,961
2006 75 Komedi Oyuncu 1.8 8,880
2004 Komedi Oyuncu 8.4 11,907
2003 Komedi Oyuncu 7.4 43
2000 69 Oyuncu 5.8 2,563
1983 Komedi Oyuncu    
1982 51 Komedi Oyuncu 3.8 8
1979 48 Dram Oyuncu 5.7 38
1979 48 Komedi Oyuncu 5.6 5
1978 47 Macera Oyuncu 6.0 132
1977 46 Oyuncu 7.0 752
1977 46 Dram Oyuncu 6.0 13
1975 44 Komedi Oyuncu 7.7 2,853
1975 44 Komedi Oyuncu    
1975 44 Macera Oyuncu    
1975 44 Komedi Oyuncu 7.5 24
1970 39 Komedi Oyuncu 7.0 31
1962 31 Dram Oyuncu    
1962 31 Dram Oyuncu    
1962 31 Komedi Oyuncu    
1961 30 Dram Oyuncu 6.3 32
1961 30 Dram Oyuncu    
1961 30 Dram Oyuncu 4.5 23
1961 30 Macera Oyuncu    
1961 30 Romantik Oyuncu    
1959 28 Romantik Oyuncu    
1958 27 Dram Oyuncu    
1955 24 Komedi Oyuncu 3.2 5
1954 23 Macera Oyuncu    
1954 23 Dram Oyuncu 6.1 23
1953 22 Komedi Oyuncu 5.0 13
1953 22 Komedi Oyuncu    
1952 21 Macera Oyuncu 6.8 47
Dizi Altyazıları
Westworld (5,862) The Expanse (3,089) The 100 (2,780) La casa de papel (2,052) Colony (1,821) The Crossing (1,586) Luke Cage (1,448) Genius (1,277) 12 Monkeys (1,141) Vikings (1,116)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018