Giriş Kayıt
Glenn Oyabe

Glenn Oyabe


Sesler

Glenn E. Oyabe, sesler.

Gerçek İsmi: Glenn E. Oyabe
Diğer Bir İsmi: Glenn E. Oyabe | Glen Oyabe
Takma İsmi: Ghost
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Marvel - Yenilmezler Birliği
2013 Animasyon Sesler 7.1 4,617
2013 Animasyon Sesler    

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Sesler 7.2 7,987

Balık Oltası
2010 Animasyon Sesler 4.8 2,133

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Sesler 8.3 10,685

Gıda, Ltd.
2008 Belgesel Sesler 7.9 42,951

Wolverine ve X-Men
2008 Animasyon Sesler 8.1 7,937
2007 Animasyon Sesler    

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi Sesler 6.4 4,772
2001 Animasyon Sesler    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017