Giriş Kayıt
Glenn Oyabe

Glenn Oyabe


Sesler

Glenn E. Oyabe, sesler.

Gerçek İsmi: Glenn E. Oyabe
Diğer Bir İsmi: Glenn E. Oyabe | Glen Oyabe
Takma İsmi: Ghost
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Marvel - Yenilmezler Birliği
2013 Animasyon Sesler 7.1 5,202
2013 Animasyon Sesler    

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Sesler 7.2 8,567

Balık Oltası
2010 Animasyon Sesler 4.8 2,133

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Sesler 8.3 11,324

Gıda, Ltd.
2008 Belgesel Sesler 7.9 42,951

Wolverine ve X-Men
2008 Animasyon Sesler 8.1 8,570
2007 Animasyon Sesler 8.1 136
2007 Animasyon Sesler 7.6 802
2003 Animasyon Sesler 7.2 617

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi Sesler 6.4 4,772
2001 Animasyon Sesler    
2001 Animasyon Sesler 7.7 16,367
2001 Animasyon Sesler 7.6 77
1999 Animasyon Sesler 8.3 30,308
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018