Giriş Kayıt
Glenn Oyabe

Glenn Oyabe


Sesler

Glenn E. Oyabe, sesler.

Gerçek İsmi: Glenn E. Oyabe
Diğer Bir İsmi: Glenn E. Oyabe | Glen Oyabe
Takma İsmi: Ghost
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Marvel - Yenilmezler Birliği
2013 Animasyon Sesler 7.1 4,310
2013 Animasyon Sesler    

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Sesler 7.2 7,560

Balık Oltası
2010 Animasyon Sesler 4.8 2,133

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Sesler 8.4 9,765

Gıda, Ltd.
2008 Belgesel Sesler 7.9 42,951

Wolverine ve X-Men
2008 Animasyon Sesler 8.1 7,937
2007 Animasyon Sesler    

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi Sesler 6.4 4,772
2001 Animasyon Sesler    
Film Altyazıları
Gold (2,564) Personal Shopper (1,703) Get Out (1,686) Logan (1,493) Silence (1,400) The Age of Shadows (1,007) Split (962) La La Land (923) Rings (871) The Fate of the Furious (857)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,122) The Flash (4,848) Into the Badlands (3,228) Gotham (2,338) The Blacklist (1,830) Fargo (1,764) Game of Thrones (1,495) Vikings (1,439) The Last Kingdom (1,432) Billions (1,259)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017