Giriş Kayıt
Glenn Oyabe

Glenn Oyabe


Sesler

Glenn E. Oyabe, sesler.

Gerçek İsmi: Glenn E. Oyabe
Diğer Bir İsmi: Glenn E. Oyabe | Glen Oyabe
Takma İsmi: Ghost
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Marvel - Yenilmezler Birliği
2013 Animasyon Sesler 7.1 4,252
2013 Animasyon Sesler    

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Sesler 7.2 7,483

Balık Oltası
2010 Animasyon Sesler 4.8 2,133

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Sesler 8.4 9,765

Gıda, Ltd.
2008 Belgesel Sesler 7.9 42,951

Wolverine ve X-Men
2008 Animasyon Sesler 8.1 7,937
2007 Animasyon Sesler    

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi Sesler 6.4 4,772
2001 Animasyon Sesler    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,486) Split (5,970) Rogue One (5,771) Hidden Figures (4,946) Live by Night (4,257) Assassin's Creed (4,036) Paterson (3,660) Patriots Day (3,382) Allied (2,764) Brimstone (1,889)
Dizi Altyazıları
Legion (9,314) Arrow (5,613) The Flash (5,277) The 100 (3,248) The Expanse (3,082) Legends of Tomorrow (2,678) The Blacklist (2,296) Colony (2,285) Vikings (2,143) Designated Survivor (2,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017