Giriş Kayıt
Necmi Oy

Necmi Oy (65)


Oyuncu, Yönetmen

Necmi Oy, 01 Ocak 1915 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yönetmen. Atesten gömlek (1950) yapımıyla biliniyor.01 Ocak 1980 tarihinde (65 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1915
Ölüm Tarihi: 01 Ocak 1980
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1960 45 Suç Oyuncu 7.3 52
1957 42 Dram Yönetmen    
1954 39 Suç Oyuncu 5.2 32
1953 38 Dram Oyuncu 7.6 82
1953 38 Macera Oyuncu    
1951 36 Dram Oyuncu 7.2 6
1950 35 Dram Oyuncu 7.1 9
1940 25 Dram Oyuncu 6.9 21
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017