Giriş Kayıt
Meg Wynn Owen

Meg Wynn Owen (78)


Oyuncu

Meg Wynn Owen, 08 Kasım 1939 Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (1977) Düellocu (1977), (2004) Gurur Dünyası (2004), (2006) Venüs (2006), (2007) Irina Palm (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Kasım 1939
Doğum Yeri: Wales, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Meg Wynn-Owen
Burcu: Akrep
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Öteki Dünya
2010 71 Dram Oyuncu 6.5 85,060
2007 68 Dram Oyuncu 7.2 6,434
2006 67 Komedi Oyuncu 7.1 11,441
2006 67 Komedi Oyuncu 6.7 73,793

Aşk ve Gurur
2005 66 Dram Oyuncu 7.8 217,947

Gurur Dünyası
2004 65 Dram Oyuncu 6.2 18,427

Aşk Her Yerde
2003 64 Komedi Oyuncu 7.6 362,312

Tutku
2002 63 Dram Oyuncu 6.4 11,993
2002 Dram Oyuncu 7.9 784
2001 62 Dram Oyuncu 7.3 70,656

Son Dilek
2001 62 Dram Oyuncu 7.0 5,039
2000 Dram Oyuncu 5.1 868
1996 Aile Oyuncu 6.7 110
1987 Aksiyon Oyuncu 5.4 746

Düellocu
1977 38 Dram Oyuncu 7.5 16,452
1972 33 Komedi Oyuncu 6.2 540

Aşağıdakiler Yukarıdakiler
1971 Dram Oyuncu 8.4 2,246
Film Altyazıları
Rampage (8,380) Escape Plan 2: Hades (6,891) Ready Player One (6,787) Tomb Raider (2,060) The Cured (1,673) Set It Up (1,192) Den 12. mann (1,088) Journey's End (1,037) Black Panther (683) Red Sparrow (658)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,618) La casa de papel (2,668) 12 Monkeys (2,574) Into the Badlands (2,122) Legion (1,859) The Expanse (1,556) Fear the Walking Dead (1,304) Colony (1,096) Vikings (1,095) Goliath (902)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018