Giriş Kayıt
Meg Wynn Owen

Meg Wynn Owen (77)


Oyuncu

Meg Wynn Owen, 08 Kasım 1939 Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (1977) Düellocu (1977), (2004) Gurur Dünyası (2004), (2006) Venüs (2006), (2007) Irina Palm (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Kasım 1939
Doğum Yeri: Wales, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Meg Wynn-Owen
Burcu: Akrep
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu    

Öteki Dünya
2010 71 Dram Oyuncu 6.5 81,913
2007 68 Dram Oyuncu 7.2 6,434
2006 67 Komedi Oyuncu 7.1 11,171
2006 67 Komedi Oyuncu 6.7 69,325

Aşk ve Gurur
2005 66 Dram Oyuncu 7.8 201,661

Gurur Dünyası
2004 65 Dram Oyuncu 6.2 17,645

Aşk Her Yerde
2003 64 Komedi Oyuncu 7.7 335,870

Tutku
2002 63 Dram Oyuncu 6.4 11,703
2001 62 Dram Oyuncu 7.3 66,874

Son Dilek
2001 62 Dram Oyuncu 7.0 5,039
2000 Dram Oyuncu 5.2 751
1996 Aile Oyuncu 6.7 110

Düellocu
1977 38 Dram Oyuncu 7.5 14,913
1972 33 Komedi Oyuncu 6.2 540

Aşağıdakiler Yukarıdakiler
1971 Dram Oyuncu 8.4 2,044
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,582) Doctor Strange (6,932) Allied (6,506) Moana (4,931) John Wick: Chapter 2 (4,600) Lion (3,592) Arrival (3,269) Forushande (3,071) Split (2,308) Hacksaw Ridge (2,303)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,628) Supernatural (4,792) The Expanse (4,390) Vikings (4,381) Suits (3,740) The Big Bang Theory (2,620) Sherlock (2,595) Arrow (2,111) Blindspot (2,077) Legion (2,049)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017