Giriş Kayıt
Meg Wynn Owen

Meg Wynn Owen (78)


Oyuncu

Meg Wynn Owen, 08 Kasım 1939 Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (1977) Düellocu (1977), (2004) Gurur Dünyası (2004), (2006) Venüs (2006), (2007) Irina Palm (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Kasım 1939
Doğum Yeri: Wales, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Meg Wynn-Owen
Burcu: Akrep
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu    

Öteki Dünya
2010 71 Dram Oyuncu 6.5 83,460
2007 68 Dram Oyuncu 7.2 6,434
2006 67 Komedi Oyuncu 7.1 11,441
2006 67 Komedi Oyuncu 6.7 71,883

Aşk ve Gurur
2005 66 Dram Oyuncu 7.8 210,128

Gurur Dünyası
2004 65 Dram Oyuncu 6.2 18,150

Aşk Her Yerde
2003 64 Komedi Oyuncu 7.7 347,117

Tutku
2002 63 Dram Oyuncu 6.4 11,703
2001 62 Dram Oyuncu 7.3 68,756

Son Dilek
2001 62 Dram Oyuncu 7.0 5,039
2000 Dram Oyuncu 5.2 793
1996 Aile Oyuncu 6.7 110

Düellocu
1977 38 Dram Oyuncu 7.5 16,071
1972 33 Komedi Oyuncu 6.2 540

Aşağıdakiler Yukarıdakiler
1971 Dram Oyuncu 8.4 2,069
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017