Giriş Kayıt
Clive Owen

Clive Owen (53)


Oyuncu, Yapımcı

Clive Owen, 03 Ekim 1964 Keresley, Coventry, Warwickshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı. Geçmişi Olmayan Adam (2002), Son Umut (2006), İçerideki Adam (2006), Daha Yaklaş (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ekim 1964
Doğum Yeri: Keresley, Coventry, Warwickshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
Boyu: 1.89 m
9.0 (100 Oy)
  • Currently 180.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (55)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 53 Aksiyon Oyuncu 6.6 62,285
2017 53 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 135
2017 53 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2016 52 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 322
2016 52 Komedi Oyuncu 6.4 4,443
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 701

Son Şövalyeler
2015 51 Aksiyon Oyuncu 6.2 32,017
2014 Dram Oyuncu
Yapımcı
8.5 34,627
2014 Komedi Oyuncu 7.7 11,955

Kan Bağları
2013 49 Suç Oyuncu 6.5 16,256

Sözcükler ve Resimler
2013 49 Komedi Oyuncu 6.6 7,985
2012 48 Oyuncu 6.4 219

Hemingway Ve Gellhorn
2012 48 Biyografi Oyuncu 6.3 6,532

Gölgede Dans
2012 48 Dram Oyuncu 6.2 10,394
2012 Oyuncu 7.2 549

Davetsiz Misafirler
2011 47 Fantastik Oyuncu 5.4 18,340
2011 47 Aksiyon Oyuncu 6.5 111,945
2010 46 Suç Oyuncu 6.9 36,982
2009 45 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.8 8,878

Uluslararası
2009 45 Aksiyon Oyuncu 6.5 83,370

Sahtekarlar
2009 45 Aksiyon Oyuncu 6.2 43,266
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491

Elizabeth: Altın Çağ
2007 43 Biyografi Oyuncu 6.9 58,387

Hepsini Vur
2007 43 Aksiyon Oyuncu 6.7 135,324
2007 43 Oyuncu 7.3 1,296

Son Umut
2006 42 Dram Oyuncu 7.9 394,686

İçerideki Adam
2006 42 Suç Oyuncu 7.6 292,283

Pembe Panter
2006 42 Macera Oyuncu 5.6 70,505

Raydan Çıkanlar
2005 41 Dram Oyuncu 6.6 65,324

Günah Şehri
2005 41 Suç Oyuncu 8.0 692,004
2005 41 Müzik Oyuncu 6.1 1,043

Daha Yaklaş
2004 40 Dram Oyuncu 7.3 178,658

Kral Arthur
2004 40 Aksiyon Oyuncu 6.3 144,764

Sınırların Ötesinde
2003 39 Macera Oyuncu 6.5 23,826

Öldüğümde Uyuyacağım
2003 39 Suç Oyuncu 5.9 7,597
2002 38 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 3,936
2002 38 Aksiyon Oyuncu 7.5 5,063
2002 38 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 4,387

Geçmişi Olmayan Adam
2002 38 Aksiyon Oyuncu 7.9 445,208
2001 37 Dram Oyuncu 7.3 68,985
2001 37 Aksiyon Oyuncu 7.7 4,365
2001 37 Aksiyon Oyuncu 7.8 6,299
2001 37 Aksiyon Oyuncu 7.5 4,369
2001 37 Aksiyon Oyuncu 7.0 4,103
2001 37 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,980

Yeşil Parmaklar
2000 36 Komedi Oyuncu 6.9 4,546
1998 34 Suç Oyuncu    
1998 34 Suç Oyuncu 7.2 16,187
1997 33 Dram Oyuncu 7.3 6,320

Zenginin Karısı
1996 32 Gerilim Oyuncu 5.2 2,444
1994 30 Aksiyon Oyuncu    

Yüzyıl
1993 29 Dram Oyuncu 6.4 246
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 29 Aksiyon Oyuncu 5.5 202
1991 27 Dram Oyuncu 6.4 2,377
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017