Giriş Kayıt
Clive Owen

Clive Owen (53)


Oyuncu, Yapımcı

Clive Owen, 03 Ekim 1964 Keresley, Coventry, Warwickshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı. Geçmişi Olmayan Adam (2002), Son Umut (2006), İçerideki Adam (2006), Daha Yaklaş (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ekim 1964
Doğum Yeri: Keresley, Coventry, Warwickshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
Boyu: 1.89 m
9.0 (100 Oy)
  • Currently 180.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (55)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2018 Suç Oyuncu    

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 53 Aksiyon Oyuncu 6.5 112,763
2017 53 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 242
2017 53 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2016 52 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 322
2016 52 Komedi Oyuncu 6.4 4,781
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 701

Son Şövalyeler
2015 51 Aksiyon Oyuncu 6.2 33,315
2014 Dram Oyuncu
Yapımcı
8.5 36,255
2014 Komedi Oyuncu 7.6 12,545

Kan Bağları
2013 49 Suç Oyuncu 6.5 16,679

Sözcükler ve Resimler
2013 49 Komedi Oyuncu 6.6 7,985
2012 48 Oyuncu 6.4 219

Hemingway Ve Gellhorn
2012 48 Biyografi Oyuncu 6.3 6,532

Gölgede Dans
2012 48 Dram Oyuncu 6.2 10,907
2012 Oyuncu 7.2 549

Davetsiz Misafirler
2011 47 Fantastik Oyuncu 5.4 18,722
2011 47 Aksiyon Oyuncu 6.5 113,432
2010 46 Suç Oyuncu 6.9 37,675
2009 45 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.8 8,878

Uluslararası
2009 45 Aksiyon Oyuncu 6.5 84,264

Sahtekarlar
2009 45 Aksiyon Oyuncu 6.2 43,788
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491

Elizabeth: Altın Çağ
2007 43 Biyografi Oyuncu 6.9 59,399

Hepsini Vur
2007 43 Aksiyon Oyuncu 6.7 136,645
2007 Oyuncu 7.3 1,301

Son Umut
2006 42 Dram Oyuncu 7.9 402,939

İçerideki Adam
2006 42 Suç Oyuncu 7.6 298,007

Pembe Panter
2006 42 Macera Oyuncu 5.6 72,027

Raydan Çıkanlar
2005 41 Dram Oyuncu 6.6 66,194

Günah Şehri
2005 41 Suç Oyuncu 8.0 698,473
2005 41 Müzik Oyuncu 6.1 1,043

Daha Yaklaş
2004 40 Dram Oyuncu 7.3 182,217

Kral Arthur
2004 40 Aksiyon Oyuncu 6.3 146,769

Sınırların Ötesinde
2003 39 Macera Oyuncu 6.5 24,092

Öldüğümde Uyuyacağım
2003 39 Suç Oyuncu 5.9 7,597
2002 38 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 4,125
2002 38 Aksiyon Oyuncu 7.5 5,063
2002 38 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 4,387

Geçmişi Olmayan Adam
2002 38 Aksiyon Oyuncu 7.9 453,624
2001 37 Dram Oyuncu 7.3 70,259
2001 37 Aksiyon Oyuncu 7.7 4,365
2001 37 Aksiyon Oyuncu 7.8 6,299
2001 37 Aksiyon Oyuncu 7.5 4,369
2001 37 Aksiyon Oyuncu 7.0 4,103
2001 37 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,980

Yeşil Parmaklar
2000 36 Komedi Oyuncu 6.9 4,546
1998 34 Suç Oyuncu    
1998 34 Suç Oyuncu 7.2 16,187
1997 33 Dram Oyuncu 7.3 6,320

Zenginin Karısı
1996 32 Gerilim Oyuncu 5.2 2,444
1994 30 Aksiyon Oyuncu 6.1 942

Yüzyıl
1993 29 Dram Oyuncu 6.4 246
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 29 Aksiyon Oyuncu 5.5 202

Kapat Gözlerimi
1991 27 Dram Oyuncu 6.4 2,557
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,696) Den of Thieves (2,452) Hostiles (2,429) 12 Strong (2,366) Maze Runner: The Death Cure (2,051) Winchester (1,481) Peter Rabbit (1,349) Submergence (1,346) The Commuter (996) Wildling (883)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,524) The Flash (3,223) Supernatural (3,119) The Terror (2,878) Legion (2,808) The Crossing (1,800) The Expanse (1,725) The Big Bang Theory (1,213) Vikings (1,127) Arrow (1,077)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018