Giriş Kayıt
Anita Overland

Anita Overland


Yapımcı, Sanat Bölümü, Yapım Yöneticisi

Anita Overland, yapımcı, sanat bölümü, yapım yöneticisi. Çılgın Kalabalıktan Uzak (2015), My Son the Fanatic (1997), Sex Lives of the Potato Men (2004), Demir Leydi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kuzenim Rachel
2017 Dram Yapımcı 6.0 8,592
2016 Biyografi Yapımcı 7.2 29,909

Çılgın Kalabalıktan Uzak
2015 Dram Yapımcı 7.1 36,643

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Yapımcı 8.1 353,460

Gölgede Dans
2012 Dram 6.2 10,394

Demir Leydi
2011 Biyografi Yapımcı 6.4 89,475

Genç Victoria
2009 Biyografi Yapımcı 7.3 49,597

Kırmızı Başlık - Lordumuz 1983 Yılında
2009 Suç Yapımcı 7.3 6,128

Kırmızı Başlık - Lordumuz 1974 Yılında
2009 Suç Yapımcı 7.1 9,916

Kırmızı Başlık: Lordumuz 1980 Yılında
2009 Suç Yapımcı 7.2 7,174

Güçlü Bir Yürek
2007 Biyografi Yapımcı 6.7 24,322

Hirsiz
2006 Dram Yapımcı 6.5 20,080

Tristram Shandy: Uyduruk Bir Öykü
2005 Komedi Yapımcı 6.8 11,255
2004 Komedi Yapımcı 4.6 2,022
2003 Komedi Yapımcı 7.3 470

Bu Dünyada
2002 Dram Yapımcı 7.4 3,739

İhtirasın Bedeli
2000 Dram Yapımcı 6.5 5,310
1999 Dram Yapımcı 7.2 3,592
1998 Dram Yapımcı 6.2 479
1997 Komedi Yapımcı 7.0 1,453
1995 Komedi Yapım Yöneticisi 5.2 2,151

Manzaralı Oda
1985 Dram Sanat Bölümü 7.4 32,369
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017