Giriş Kayıt
Camilla Overbye Roos

Camilla Overbye Roos (48)


Oyuncu

Camilla Overbye Roos, 19 Ocak 1969 Copenhagen, Danimarka doğumlu oyuncu. Titanik (1997) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ocak 1969
Doğum Yeri: Copenhagen, Danimarka
Diğer Bir İsmi: Camilla Overbye
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 33 Korku Oyuncu 2.9 1,112
2002 33 Gerilim Oyuncu 4.6 201
2001 32 Komedi Oyuncu 5.4 155
2000 31 Suç Oyuncu 6.2 2,715

Sınırda Soygun
1998 29 Suç Oyuncu    

Titanik
1997 28 Dram Oyuncu 7.7 827,546
1996 27 Macera Oyuncu 6.6 18,030
1987 18 Dram Oyuncu 6.6 333

Suç Unsuru
1984 15 Suç Oyuncu 6.9 7,278
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,794) Supernatural (7,509) The Expanse (4,633) Vikings (4,173) The Big Bang Theory (3,735) Suits (3,338) Legion (3,315) The Blacklist (3,219) Arrow (3,045) Sherlock (2,711)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017