Giriş Kayıt
Camilla Overbye Roos

Camilla Overbye Roos (48)


Oyuncu

Camilla Overbye Roos, 19 Ocak 1969 Copenhagen, Danimarka doğumlu oyuncu. Titanik (1997) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ocak 1969
Doğum Yeri: Copenhagen, Danimarka
Diğer Bir İsmi: Camilla Overbye
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 33 Korku Oyuncu 2.9 1,112
2002 33 Gerilim Oyuncu 4.6 201
2001 32 Komedi Oyuncu 5.4 155
2000 31 Suç Oyuncu 6.2 2,715

Sınırda Soygun
1998 29 Suç Oyuncu    

Titanik
1997 28 Dram Oyuncu 7.7 834,632
1996 27 Macera Oyuncu 6.6 18,030
1987 18 Dram Oyuncu 6.6 333

Suç Unsuru
1984 15 Suç Oyuncu 6.9 7,278
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,033) Rogue One (4,828) Split (3,469) Assassin's Creed (2,476) Brimstone (2,150) Paterson (1,768) Hidden Figures (1,588) The Institute (1,546) The Great Wall (1,207) Passengers (1,077)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,837) Legion (6,936) Arrow (3,712) Legends of Tomorrow (2,161) Into the Badlands (2,082) The Blacklist (1,662) Vikings (1,589) Black Sails (1,541) Game of Thrones (1,446) 24: Legacy (1,415)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017